Én nem akarok a „jó magyar” példája lenni

2021. december 09. 10:53

Én azért küzdők, hogy Magyarország legyen jó!

2021. december 09. 10:53
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A vasárnapi kitelepülésen odajött hozzám egy lány és köszönetet mondott. Szép, ékes magyarsággal mondott köszönetet, mert már itt született Magyarországon. Azt köszönte meg, hogy a szüleinek, akik kurdok – és Isztambulból költöztek Magyarországra – meg tudja mutatni a posztjaimat, látják, hogy nem minden magyar gyűlöli őket.

Először megörültem, mert ha emberek, akik itt élnek és adóznak, az én írásaim miatt szerzik vissza a hitüket ebben az országban, akkor már megérte. Akkor ezek az üzenetek valamennyire tudják ellensúlyozni a gyűlöletkampányt.

De mégis felmerül a kérdés, hogy mégis mi történik ebben az országban? Tényleg olyan országban élünk, ahol itt élő, dolgozó, az országot mind kulturális, mind anyagi szempontból gazdagabbá tevő embereknek azt kell érezniük, hogy gyűlölik őket? Mert most a csapból is ez folyik. Pedig a magyarok többsége nem gyűlöli az idegeneket. A mindennapokban látjuk a kedves tekinteteket, az óvodában az önfeledt játékot, az étteremben együtt dolgozó pincéreket. Vagy hogy van ez a dolog a barátságról és a vendégszeretetről? 

Ezért is kell felszámolnunk ezt a rendszert, hogy véget vessünk a gyűlölet cunaminak. Hogy újra tisztességes, barátságos és korrekt nemzet legyünk azok szemében, akik itt élnek velünk. Hogy újra tisztességes, barátságos és korrekt nemzet legyünk egymás szemében.

Én nem akarok a »jó magyar« példája lenni, hozzám ezzel senkinek ne kelljen odajönnie. Én azért küzdők, hogy Magyarország legyen jó!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2021. december 12. 14:40
A magyar az egy soviniszta, kirekesztő, antieurópéer kifejezés, nem is értem, hogy veheti egy ilyen hős antifasiszta a szájára.
rókabácsi
2021. december 11. 17:47
nemis lészel!
szalard
2021. december 11. 11:31
Te nem is a jó magyar példája vagy, hanem a nemzetáruló patkányé.
kálmi
2021. december 10. 16:22
Nem kell tovább erőlködni egyik jelző sem illik rád. Sem a jó sem a magyar. És ezt mindenki tudja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!