Ukrajna saját magának adott mattot

2022. február 21. 09:44

Most már Zelenszkij is igyekszik visszafogni a háborús retorikát.

2022. február 21. 09:44
Krausz József
Corvinák

„Ukrajna nehéz helyzetbe került. Ha meg akarja valósítania minszki egyezményt, akkor nagy valószínűséggel az ország széteshet. Putyin és Orbán sajtótájékoztatóján orosz újságírók állítása szerint az ukrán elit részéről ez a félelem már el is hangzott. Viszont ha Ukrajna nem esik szét, de elfogadják Moszkva azon „vörös vonalát”, miszerint nem lehetnek a NATO része, akkor Kijev megszegi saját katonai doktrínáját – mivel ebben célként szerepel Ukrajna euroatlanti csatlakozása.

Viszont ha Kijev nem egyezik meg gyorsan Moszkvával, akkor a háborús félelem miatt gazdasági válság fenyegetheti az országot. Nem véletlenül próbálja már Zelenszkij és védelmi minisztere, Reznyikov is visszafogni a háborús retorikát. Ha minden rendben lenne a hátországban, akkor nem lenne szükség a nyugati média lecsillapítására sem. 

Ukrajna saját magának adott sakk-mattot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2022. február 21. 15:03
Talán személy szerint Zelenszkijnek kifizetődött, hogy bejelentkezett Biden öngyilkos terroristájának, miközben a német sisak-küldeményből, meg az EU hitel-"segítségéből" elég egyértelmű volt, hogy Ukrajnának csak vért és könnyeket jelenthet, ha AUKSA érdekből öldösni kezdik egymást az oroszokkal.
pipa89
2022. február 21. 14:43
Várható volt, hogy befürödnek az Amerikai Egyesült Államokkal! könyörgöm! Nézzük meg mit tesz a második világháború óta ez a tengerentúli ország a Távol-Keleten, a Közel-Keleten és most Európában!!!!!!
gyaloggos
2022. február 21. 13:46
EZ ÍGY van, "Ukrajna saját magának adott sakk-mattot.” DE! EZ nem így történt volna, ha az USA nem adta volna folyamatosan UKRAJNA alá a lovat ! S VÉGRE a német kancellár is ki merte mondani, amit eddig is tudott mindenki, azt nevezetesen, hogy UKRAJNA nem lesz a NATO tagja belátható időn belül! AZ ukránokon kívül ezt mindenki tudta, ma már ők is, és lassan csak FELÉBREDNEK!
VeJoLa
2022. február 21. 12:27
Zelenszkij, úgy tűnik, - ki tudja, mi okból, - naponta többször cserél alsót, és aszerint többé vagy kevésbé AUKSA-csicska, hogy melyik, hol szorítja. Egy valóban európai únióban hosszú távon lehetne békében tag mindkét fél, a NATO-tagság viszont csak élesíti és tartósítja a konfliktust, aminek csak elszenvedői!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!