Ács Danika, Gyuri bácsi blogjának egyik kloákája sajátos hangvételű nekrológban búcsúzik a Pesti tv-től

2022. május 31. 20:16

Természetesen nem vagytok függetlenek, hiszen Gyuri bácsi megbízását teljesítitek – csak azt is szarul.

2022. május 31. 20:16
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Ács Danika, Gyuri bácsi blogjának egyik kloákája sajátos hangvételű nekrológban búcsúzik a Pesti tv-től. Ez persze a normál üzem, és legyen neki is egy kis öröme április harmadika után. (És sokkal tovább ez sem tart, mint egy korai magömlés.)

Aztán jöhet a kötelező ÉN!!! kitétel, hogy hát van a független sajtó, vagyis ÉN!!!, ami bezzeg.

Természetesen nem vagytok függetlenek, hiszen Gyuri bácsi megbízását teljesítitek – csak azt is szarul.

Én ugyanis kiegyezek azzal, hogy a libsik jobbnak érzik a saját médiájukat, miközben örökké Orbán marad hatalmon. Ez egy jó deal, és láthatóan működik is.

De a ti megbízásotok mégiscsak az, hogy hozzájáruljatok Orbán egyre távolodó bukásához, ami látszik abból az ismétlődő fellángoló lelkesedésből, amikor kalácsonygelgely újra bejelenti indulását, vagy ahogy hirtelen áthangoljátok a Márki Márkról alkotott véleményeteket, miután győz az előválasztáson. Majd elhiszitek, hogy a tömeges liberális buborék többsége elég lesz Orbán bukásához egy választáson is, de aztán sose lesz elég.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2022. június 01. 13:05
mert az aácsdanika annyira fifikás, hogy észre se vette, hogy a megszűnt adó munkatársai szépen beülnek a retekklubba, így tökéletes a mesterterv amit természtesen dottor dittátor úruk kézivezényelt, de mire ezeknek ez szemet szúr hatodik kétharmad.
Mr.Woof
2022. június 01. 09:40
Nagyon szép gyászmunka, Megadja.
koronaszepe
2022. május 31. 22:00
Ezt még a gyászmunka?
CharlieM
2022. május 31. 21:41
Megadja Gábor :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!