Engem igazából csak egy érdekel

2022. július 29. 17:57

A mellékszereplő nem csupán a több tízmillió forintot, több értékes borszettet, sofőrt + Audit fölemésztő miniszterelnöki főtanácsadó volt.

2022. július 29. 17:57
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Engem igazából csak egy érdekel a lemondott, nem is mondott le, lemondott, de meggondolta magát, szerinte náci beszéd, nem is náci beszéd, náci beszéd, de korrigálta, barátok, mégsem azok, satöbbi sagából. A mellékszereplő nem csupán a több tízmillió forintot, több értékes borszettet, sofőrt + Audit fölemésztő miniszterelnöki főtanácsadó volt, de közpénzzel – így az MVM és az MNB által – bőkezűen támogatott Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnöke is. Ami érdekel: és jól lakott?”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. július 31. 15:27
Engem igazából csak egy érdekel, milyen tudatmódosító évtizedes fogyasztása tesz ilyet az ember külsajével?
5m007h 0p3ra70r
2022. július 30. 22:49
"Ami érdekel: és jól lakott?" Nade András. Hát ha egyszer alapítvány?!
nempolitizálok
2022. július 30. 19:12
Elpazarolt vagy nyolcvanmilliót. Ebbe nem számítom bele a jövedelmét. Az a gond, hogy Orbánéknak ilyesmi iszonyatosan hozzánemértő közpénzgyilkos, de annál pofátlanabb libsiket kell magukra húzniuk, hogy ne ezerrel ugorjanak rá a nemzetközi libsik, csak ötszázzal. A libbantaknál ezekből amúgy 12 egy tucat, ezért is annyira bénák, lsd. SZDSZ vagy most Karácsony.
imres
2022. július 30. 17:54
A volt harcostárs, majd ellenség volt feleségét etetni kell. Amíg lehet. (Hegedűs Zsuzsa Kis János SZDSZ alapító elnök volt felesége volt).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!