A momentumos politikus lefidesz-bérencezett engem

2022. augusztus 16. 16:07

Pedig Kele János tavaly januárig a Fidesz-kormány alkalmazásában állt, több minisztériumot megjárva.

2022. augusztus 16. 16:07
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„»Tóni letelefonált?« - írta nemrég twitter-oldalán a Momentum Mozgalom egyik nemrég megválasztott elnökségi tagja, aki nagyon bátran azért Fidesz-bérencezett le, mert népszavazási kezdeményezést javasoltam hazánk uniós tagságának megerősítése érdekében. Kele János véleményét a referendummal kapcsolatban tiszteletben tartom, bárcsak stílustalan személyeskedés helyett normális és tartalmi vitát lehetett volna folytatni az ügyben; erre azonban nem volt alkalom és felület. De azért az legyen világos: Orbánék civil pribékjei már akkor az én bábumat akasztották fel az egykor volt Köztársaság téren, amikor a Momentum egyes vezetői még csak álmodoztak a politikai karrierről. Mint most számomra is kiderült: Kele János ráadásul úgy Fidesz-bérencezett engem, hogy egészen tavaly januárig a Fidesz-kormány alkalmazásában állt, több minisztériumot is megjárva.

Rengeteg barátom van a Momentum Mozgalomban, akik fontosak a számomra, ezért nem fogom tovább feszíteni ezt a nézeteltérést. Közös a célunk, ennek elérése pedig közös munkát és egymás iránti bizalmat feltételez, nem pedig gyerekes és színvonaltalan személyeskedést. Ez tehát az utolsó mondatom erre a Kele János által csak »gegnek« mondott sértésre. Pont.”

Nyitókép: Ujhelyi István MSZP-s képviselő az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július

16-án.MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. augusztus 27. 12:57
Pedig a hájfejű találóbb lett volna
Jaja
2022. augusztus 18. 04:07
Az jobb lett volna ha hazaáruló senkiházinak titulál? Nagyobb igazság lett volna, hagyjuk meg!
megvadult
2022. augusztus 17. 10:25
Minden pofon jó helyre megy ! Csak így tovább elvtársak !!!
Galsó Atya
2022. augusztus 17. 10:11
Kávét valaki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!