Ha Orbán nem náci, „csak” neo-rasszista, akkor már lehetnek öribarik Hegedüs Zsuzsával

2022. augusztus 01. 10:56

Mindig nagyon szkeptikus vagyok, amikor egy a Fidesz által pénzelt ember hirtelen a gazdája ellen fordul.

2022. augusztus 01. 10:56
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA, AVAGY, HA ORBÁN NEM NÁCI, "CSAK" NEO-RASSZISTA, AKKOR MÁR LEHETNEK ÖRIBARIK HEGEDÜS ZSUZSÁVAL

Mindig nagyon szkeptikus vagyok, amikor egy a Fidesz által pénzelt ember hirtelen a gazdája ellen fordul. Ezért nem is posztoltam semmi ujjongást, amikor Hegedüs Zsuzsa keményen beszólt Orbán náci beszédére. Mert számítottam rá, hogy majd jól megfenyegetik, bezsarolják, ráküldik a kormánymédia ócska bérfirkászait, meg az adóhatóságot vagy konkrétan a verőembereiket, és pillanatok alatt visszakozik. Becsicskul újra. Hiszen a Fidesz úgy működik, hogy teljes függésben tartja az apparátusát. Mindenkiről tud olyasmit, amivel zsarolni tudja, vagy aminek révén börtönbe juttatja két per alatt, ha az illető hirtelen szembe fordulna a rezsimmel. Most is ez történt?

A színfalak mögött egészen biztosan. A színfalak előtt, ahol mi a rég megtévesztett és hülyére vett közönség ülünk, annyi történt, hogy Orbán tartott egy klasszikus fajelméleti, náci beszédet. Majd Bécsben, ami már Európa, nem merte rávágni a disznótrágyás csizmáját az asztalra és a nyílt rasszistából átváltott neo-rasszistába. Hegedüs Zsuzsa pedig elalélt a gyönyörtől és megköszönte gazdájának, hogy nem náci és akkor most már újra lehetnek öribarik, meg pénzt sem kér tőle, ha tanácsot kérni átmegy hozzá Orbán egy kávéra. Hát de csodás!

Csak azt nem értem, hogy egy szociológus miért nem fogja fel, hogy a selyempapírba csomagolt neo-rasszizmus (amikor nem a másik fajt, hanem a másik kultúrát tartják alacsonyabb rendűnek, megvetendőnek) a klasszikus, fekete inges, hitlerjugendes, gázkamrás mai, sokkal szubtilisebb formája. Szalonképesebbnek tűnik, mert be van csomagolva. Pont ezért még veszélyesebb, mert leleplezni is sokkal nehezebb. Szépen, finoman bekúszik az emberek tudatába. Pont úgy, mint a neo-homofóbia. Ez azt jelenti, hogy még Orbán is arról beszél, hogy Magyarország egy toleráns ország és neki nincsen baja a melegekkel. Azonban, ha a melegek nyilvánosan kiállnak a jogaikért, láthatóvá teszik magukat és a jogegyenlőségért vívott harcukat, azzal már súlyos problémája van. Vagyis nincsen és nem is lehet egyenlőség ember és ember között. Ezt az orbáni kereszténydemokrácia nem engedi meg!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2022. augusztus 03. 21:33
félek, hogy ez anő kárt tesz magában, annyira hülye és elvetemült! ja! mi van a házvégében talált szavazócédulákkal?
Robertoo
2022. augusztus 02. 23:25
"Mindig nagyon szkeptikus vagyok, amikor egy a Fidesz által pénzelt ember hirtelen a gazdája ellen fordul." És? Ki nem sz@r le?
ZeroTadpole8073
2022. augusztus 02. 11:08
...fekete inges, hitlerjugendes, gázkamrás...ezt már mind megszoktuk. De mi is az a neo-homofóbia? Ez valami új betegség? Ez vitte el Homonnay haverodat?
bagira
2022. augusztus 02. 08:58
Aki a kormány ellen fordul szalad az atvbe az hazaáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!