Fogadni mertem volna! Veszélyes az árstop!

2022. november 10. 09:28

Biztosan a vásárlók is nagyon morcosak lesznek a pénztárnál, amikor végre picit kevesebbet kell fizetniük.

2022. november 10. 09:28
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Fogadni mertem volna!

Veszélyes az árstop!

Kevés lesz a krumpli!

Nincs elég tojás! Tyúk sincs!

Hülyeség az egész!

Nem is lesz sokkal olcsóbb!

Így is drága marad!

Előbb kellett volna!

Nem is kellett volna!

Csupa pozitív hír jelent meg a sajtóban a mától érvényes tojás/krumpli árstopról!

Biztosan a vásárlók is nagyon morcosak lesznek a pénztárnál, amikor végre picit kevesebbet kell fizetniük legalább ezekért az élelmiszerekért.”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Davidov
2022. november 10. 20:14
Ilyen hozzáállással te is hozzáférsz a kecskéhez!
Kup Lung
2022. november 10. 14:28
Na most ezen sírni kell vagy nevetni? ----- Az árbefagyasztást veszteségeit a nagy áruházláncok átterhelték más termékekre eddig is! Miközben a kis boltoknak nem kedvez. ------ Ugyanis a diszkont láncokból csak 3 ( lidl,penny,aldi ) ma 40%-al részesedik a kereskedelmi tortából. ÉS ők is meg a többi nagy is ráteszi más árukra az emelést. Ezért is van 40% élelmiszer áremelkedés immár nálunk 1 év alatt. ---- Tehát lehet egyszerűn beavatkozást tenni (tényleg rövid időre valók ezek). De ez nem old meg önmagában semmit már nálunk. Ez csak átrendezi az áruk árát ami összességében növekvő tendenciát mutat. ---- Ki lehet jelenteni : az ársapkák nem voltak képesek megfékezni az egészen nagy élelmiszer inflációnkat amire elvileg hivatott lenne. ----- A "majd ha nem veszik akkor leviszik az árát... " helyett az lesz h. kevesebbet árut adnak el de biza drágán tartják az árakat. ----
haaszkristof
2022. november 10. 14:25
Én csak azért vagyok itt, hogy megnézzem hány gecibuta látenskommunista hiszi, hogy az árstopp nem egy sima szemfényvesztés :) Ha a tojás meg a krumpli nem drágulhat akkor majd ennyivel jobban drágulni fog minden más... ameddig árstoppot nem tesznek mindenre. Ígyis úgyis kifizetjük, pont mint a "rezsicsökkentést" ;) Ameddig nem lesz hiány :D
kunzoo
2022. november 10. 13:15
Szépen bővúl a kuláklista. Először a KATA sok. Utána a hitvány napelemesek. Lesz majd cikk a lelketlen tojás és krumplitermelőrkől is. A tojás ára télen emelkedik, mert háztájiban, világítási program nélkül nem tojik télen a tyúk. Ez minden évben így van. Rengeteg takarmányt eszik a tyúk, rossz a takarmány hasznosítása. Erre befagyasztják az árát ősszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!