A szakmai pályafutásom zaklatással kezdődött

2022. november 12. 10:22

A kuruczczczinfó lelkes közönsége ordította a telefonba, hogy b※※i zsidó k※※※a.

2022. november 12. 10:22
null
Papp Réka Kinga
Facebook

„A szakmai pályafutásom zaklatással kezdődött, már azelőtt hogy ténylegesen elkezdtem volna újságíróskodni, 2008 elején. Akkor még a kuruczczczinfó lelkes közönsége ordította a telefonba, hogy b※※i zsidó k※※※a – utólag ez afféle naiv népi zaklatásnak tűnik a jelenlegi propaganda-sztálinorgonáihoz képest. Mindenesetre a zaklatás, mint médiajelenség, állandósult a magyar nyilvánosságban, és a NER kádermédiájának fontos fegyevere is lett.

Amióta négy éve eltűntem a hazai tévéképernyőkről, fokozatosan a zaklató üzenetek is megritkultak, a gyűlölködő kommentek is elvékonyodtak. A rádiós munkámat még jó ideig folytattam itthon, de onnan sosem érkezett ilyenfajta koncentrált harag vagy agresszió. Viszont akárhányszor krákogok valamit a magyar nyilvánosság szemmel is látható részében, újra megindul az áradat.

Korábban jellemző volt a gyilkossággal, emberrablással, veréssel, és persze nemi erőszakkal fenyegetőzés az ilyen üzenetekben. Előfordult, hogy profilképén unokájával fenyegőzőt nagypapa ígért nekem itt fel nem emlegethető dolgokat. Szó szerint fel nem emlegethető: egyszer posztoltam ki képernyőképet egy ilyen üzenetről, a fácse le is tiltott pár napra... engem. Azért az üzeneteket elmentettem, hátha még fontosak lennének később. Kínomban egy-két standup előadást is kifacsartam belőlük.

A múlt hétvégi Kötöttfogás felvétel után újra kaptam pár üzenetet, és persze a kormánymédia oldalain a kommentek is beszédesek. A tematika nagyot változott. Persze még mindig engem tartanak az iszlám fenyegetés importőrének – még mindig azért van veszélyben a magyarság, mert én nem vagyok hajlandüó haragusni egy világvallásra, miközben Orbán legfőbb szövetségese tömeggyilkosságokat hajtat végre a szomszéd országban – ehhez az agymenéshez ezúton újra gratulálok.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. november 13. 19:30
Milyen szakma, basszakma vagy nebasszakma?
Esvány
2022. november 13. 19:08
"Orbán legfőbb szövetségese tömeggyilkosságokat hajtat végre a szomszéd országban" Ne légy ilyen talányos! Bidenre, vagy Zelenszkijre gondoltál? Utóbbi az EU-s tagjelöltség okán jöhet számításba "szövetséges"-ként...
néhai Ch.Pilot
2022. november 13. 16:46
Pap Béka Kinga brekegését hallották, kedves Hallgatóink.
01234567890
2022. november 13. 12:11
Úgy látszik a kormánypropaganda Goebbels-i magasságokban szárnyal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!