Tényleg így akartok élni?

2022. december 11. 19:04

Még a terrorizmus sem képes áttörni a média és a megszállt intézmények által teremtett mesterséges köd falán.

2022. december 11. 19:04
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Tényleg így akartok élni?!

Nyitottság, sokszínűség, tolerancia – csak hogy a nyílttársadalom néhány hívószavát említsem. Ezek az erők már megszállták és nagyrészben elfoglalták Nyugat Európa intézményrendszerét és az értelmező- büntető eszközként használt, általuk irányított médiát. Nincs menekvés, még a nyilvánvaló tények: párhuzamos társadalmak; közbiztonság romlása; terrorizmus és annak kultusza a bevándorlók körében, sem képesek áttörni a média és a megszállt intézmények által teremtett mesterséges köd falán.

A nyugat embere nem tehet mást, mint amit a létező (és egyetlen) szocializmusban a közép -kelet európai ember tett: belekapaszkodik az egzisztenciájába, próbálja a legtöbbet és a legjobbat kihozni a rendszerből, miközben várja, hogy vége legyen.

De, nekünk még nyitott a kérdés: akarunk ilyen világban élni?!

Ők azt akarják, hogy mondjuk erre (is) igent; erről szólnak a »jogállamisági eljárások« a pénz visszatartása stb., a különféle jelentések.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intel
2022. december 11. 20:25
A fejlett ipari országok liberális ideológiát hirdető vezéreit a nép (Nép) ott nem támogatja olyan mértékben mint a magyar kormányt. Ebből nem következik, hogy a magyar állam vezetése hülyére veszi, lerabolja, egymás ellen uszítja és a hátuk mögött kineveti az őket jelentős arányban támogató népet. A népet félre lehet vezetni de ez Hitlernek, Rákosinak stb. sem sikerült 12+ évig.
Namond
2022. december 11. 20:20
Veszekedés után a ciprusi luxusvillájába küldte ágyasait a Zala megyei... - https://www.life.hu/hirek/20221209 Hol volt Pintér a belügyminiszter? Riszteltek 20 évig?
Namond
2022. december 11. 19:57
"A magyarok kedvelt luxusutazás célpontja a válság ellenére változatlan" a a gyengélkedő forint ellenére is, amely jelentősen rá tud tenni a nyaralás költségeire "Az elmúlt években jellemzően a Maldív-szigetek, Dominika és Zanzibár voltak a legnépszerűbb célországok. Az idei egzotikus szezonban ez kicsit változott. A Maldív-szigetek továbbra is nagyon népszerű desztináció a magyarok körében. Dominika kicsit vesztett a népszerűségéből. Ennek fő oka, hogy korábban volt közvetlen járat Bécsből, míg idén ez a lehetőség megszűnt - sorolja Szokodi Béla, aki azt tapasztalja, jelenleg Bécsből közvetlen járattal Mexikó, Mauritius és a Maldív-szigetek érhetőek el, ezzel a lehetőséggel ugyanakkor érthető módon elsősorban az ország nyugati felében élő utasok élnek." "A kereskedelmi vezető szerint mivel Zanzibár az idei téli szezonban közvetlen járattal elérhető Budapestről, így az egzotikus desztinációk közül a számok alapján ez lesz a legnépszerűbb." "a Bónusz Brigád és a GKID közös kutatásából kiderül. Nem meglepő-mondhatnánk-hogy a külföldi utak kategóriájában is egy gyorsan megközelíthető úticél, egy Plitvicei-tavi kirándulás végzett. Csakhogy közvetlenül ez után nem kis meglepetésre egy Dubai-ba induló 8 napos luxusutazás végzett a második helyen. Tévedésről szó sincs, Szokodi Béla is úgy látja, ebben a szegmenseben jelenleg nem érezhető komoly visszaesés. Ugyanakkor ennek okát főleg abban látja, hogy idén közvetlen charter járat megy Zanzibárra." Ohó a magyarok vagy az MSZMP párttitkárokat felváltó, magyarokon élősködő agrárbárók, az ipar grófjai, és a "szakmai" befektetések hercegei utaznak ezekre a helyekre?
FeketeFehér
2022. december 11. 19:35
Szegény, korrupcióból dúsgazdaggá vált kötterbubu. :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!