Részeg disznó vidéki focisták az RTL belpesti világában

2023. január 11. 21:30

Az RTL kedveli az erőszakot. Legalábbis az egyik formáját, például ha mondjuk nők vernek férfiakat.

2023. január 11. 21:30
null
Apáti Bence
Origo

„Az RTL szerint az erőszak elfogadható. És most nem a Való Világról, és a műsorban majdhogynem napi szinten történő bántalmazásokról beszélek, hanem a csatorna legújabb, most szombaton debütáló sorozatáról, a Gólkirályságról.

Ami állítólag vígjáték.

Erre nézvést nincs is jobb bizonyíték, minthogy a műsor nézése közben kétszer is el tudtam mosolyodni. Na de ott tartottunk, hogy az RTL kedveli az erőszakot. Legalábbis az egyik formáját, például ha mondjuk nők vernek férfiakat.

Az egészen briliánsan megírt forgatókönyv szerint egy nagyszájú, ám roppant szerethető, és persze igen tehetséges tornatanárnő először egy labdával eltöri az egyik felettese orrát, majd később meg is üti a már bekötött nózival tovább szexistáskodó-szemtelenkedő, és egy picit érthető módon az eltört orra miatt méltatlankodó sz@rházi férfit.

Így kell ezt, ha az elnyomó patriarchátus egyik különösen idegesítő tagja szexista megnyilvánulásokkal kezd nyomasztani egy nőt, az illető hölgy nyugodtan verje csak szilánkosra a posztfasiszta szemtelen mocsok szaglószervét.

Ha pedig tovább nyafog, csapjon oda még egyszer; a medve nem játék, a férfi verve jó.

A Lovas Rozi által játszott karakter amúgy az egy szem tornatanári fizetéséből nem csak magát, de egy lusta férfit is kénytelen eltartani. Az ápolatlan, kéthetes borostával felbukkanó élettárs nem hajlandó dolgozni, inkább egész nap csak játszik, és otthon a kanapén heverészik.

Hogy Szabó Antónia – így hívják a verekedős tanárt – amúgy őt is el szokta-e időnként agyabugyálni, az nem derült ki, de minekutána igen gyakran eljár az a kicsi de erős, feminista keze, valószínűleg ez a lusta disznója is meg szokta kapni a magáét.

A cselekmény pedig olyan bárgyú, mintha egy bedrogozott majom írta volna; a tornatanárt összekeverik egy Szabó Tóni nevű neves, ám kissé balhés edzővel, így Antónia, aki a Facebookon Tóniként van jelen, egyszer csak lekerül vidékre fociedzőnek.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. január 12. 15:50
A libsi-bolsiknak a női egyenjoguság azt jelenti hogy a férfi dögöljön bele a munkába, a nők meg mint a császárnők úgy osszák az észt meg a mások által megtermelt pénzt... Nekik ez jelenti az "egyenjoguságot"...
Tommaso
2023. január 12. 15:03
A FIDESZ kedveli az erőszakot. Legalábbis azt a formáját, ha mondjuk férfiak vernek nőket. Több FIDESZES politikusnak is meggyűlt már emiatt a baja törvényekkel. Azoknak a középkori gondolkodásúaknak nem, akik a nőknek csak a konyhában, a gyerekkel, és az ágyban van a helyük.
Tommaso
2023. január 12. 12:21
A FIDESZ kedveli az erőszakot. Legalábbis azt a formáját, ha mondjuk férfiak vernek nőket.
Hotten Totta
2023. január 12. 11:57
Ez az ötlet már volt egy több évtizeddel ezelőtti kabaré jelenetben, ahol a Tóni (Antónia) nevű nőt apasági per miatt idézték be. Szép kis feminista az a nő, aki hagyja, hogy egy férfi élősködjön rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!