A gázai kórházat ért támadás egyfajta petárda volt a sötétben

2023. október 19. 09:47

Most szeretnék az elemző kollégáimhoz fordulni és azokhoz a médiamunkásokhoz, akik már az első pillanatban készen voltak az ítélettel.

2023. október 19. 09:47
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„A gázai kórházat ért támadás egyfajta petárda volt a sötétben. A pillanatnyi villanásában egy sor magyarországi szereplőt  hirtelen olyannak láttunk, amilyenek valójában. Címek, diplomák, öltönyök, nyakkendők nélkül. A tudatalattijuk, az előítéleteik anyaszült meztelenségében. És a látvány nem volt túlságosan szívmelengető. Az ésszerű hozzáállás a gázai kórház tragédiájához persze az lett volna, hogy kérem ezek a tények, az eset kivizsgálás alatt áll.

De itt nem ésszerűségről volt szó, hanem zsigeri előítéletekről. És ebből a pozícióból futva neki, voltak akik már az első pillanatban minden kérdésre tudták a választ. Aztán befutottak a kivizsgálás eredményei, radarok, műholdas felvételek, lehallgatott telefonbeszélgetések stb és egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy ez a dzsihadista munkabaleset egyszersmind egy hatalmas propaganda kapufa is. Most szeretnék az elemző kollégáimhoz fordulni és azokhoz a médiamunkásokhoz, akik már az első pillanatban készen voltak az ítélettel. A sokdiplomás konteó-dzsokékhoz, akik hamisítványként legyintenek a Magyarország szövetségesei által bemutatott bizonyítékokra.  

Amikkel szemben persze semmilyen ellenbizonyítékot nem tudnak bemutatni. Legfeljebb a saját előítéleteiket. Nem az előítéleteiket kérem rajtuk számon, az vesse rájuk az első követ aki nem birtokol ilyeneket, hanem a szakmai integritásukat, tisztességüket. Most, hogy ennyi új hírszerzési információ áll a rendelkezésünkre amik fényt vetnek a gázai öngólra, elvárom tőlük, hogy ezeket elérhetővé tegyék a követőik számára. Ugyanazzal a zajos lelkendezéssel amivel az első szaftos hírmorzsára cuppantak rá. Tekintsünk erre úgy mint egyfajta lakmusz tesztre, ami a lila különböző árnyalataival méri a szakmai tisztesség szintjét.”

Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Szaber

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. október 20. 05:32
A híradásokból az is hiányzik, hogy az Iszlám Dzsihád kórház mellé telepített rakéta kilövője robbant fel, az összes töltetével együtt, ezért hatalmas a pusztítás. Ezek a terroristák pont olyan aljasok, mint az iskolákba, kórházakba, szupermarketekbe települő ukrán nácik.
ringwoodite
2023. október 20. 03:30
Értettêtek LIBSIKÉK! Firkászni azok után lehet, ha már bizonyított érvényű valami. Senki sem kíváncsi a hülye megérzéses firkászásotokra, azt mond el a gyerekednek vagy az asszonyodnak, de a világ történéseiről ÉRTESÍTSETEK!!! Ha kell várjatok!! Hogy az igazsággal álljatok elő, mert máskülönben az egész "szolgálatotok" nem ér többet mint egy nagy adag LÓSZAR!!!
Kovács Ubul
2023. október 20. 03:18
Újabb meghasonlás a kipába kényszerített fideszmuszkáknak :)) "Magyarország szövetségesei" - a hivatalosak, vagy a valódiak??
Vivid
2023. október 19. 23:29
Azok akik szerint az orosz-ukrán háborúban Amerika a patás ördög, most meg kritikátlanul beszopnak minden propagandát tőlük, meg a legnagyobb szövetségestől nem érzik magukat bohócnak? Ébresztő, a cionista érdekek és az európai érdekek szöges ellentétei egymásnak, Robert fixen az izraeli titkosszolgálat agitátora.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!