Bajnaiékat sem kímélte könyvbemutatóján Puzsér

2012. november 08. 10:49

A műsorvezető új könyvével verné be az utolsó szöget a politikai korrektség koporsójába.

2012. november 08. 10:49

Ha Bajnaiéknak az a tervük 2014-ben, hogy elhúznak az anyjukba, annak a kampányához használható a könyvem. Bátran ajánlom is nekik, ebből kiolvashatják, mi a tervünk velük – fogalmazott Szélsőközép című könyvének bemutatóján Puzsér Róbert.

Az egykori műsorvezető közölte, az a tervük, hogy a könyvvel beverjék az utolsó szöget a politikai korrektség koporsójába. Immunreakciót akarok kiváltani belőletek, hogy ne legyen természetes az, ami ebben az országban az elmúlt húsz évben zajlott, mondta Puzsér, hozzátéve: lehet, hogy öklendezni fogunk. Igen, lehet, hogy okádni fogunk. De szembesüljünk azzal, azzal a mocsokkal, ami a magyar kultúrát, a magyar médiát, és a magyar nyilvánosságot általában az utóbbi évtizedekben jellemzi.

A Szélsőközép mindig alapvetőnek tekintett három szempontot, ezek a közérthetőség, közérdekűség és függetlenség. Ez sajnos egy olyan ország, ahol senki nem független, van aki közérthető, de az nem közérdekű, aki pedig közérdekű, az nem közérthető – szögezte le Puzsér Róbert.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2012. november 08. 21:24
mostmár mindenki könyvet ír azt rtl-esek közül? Ez is megmondja a tuti? Politikai ezotéria kezdőknek: képzeljétek, MINDEN rohadt, ahogy mondom, minden. A politikusok lopnak és csak az újraválasztásuk érdekli őket! Nem mondod, Robiiii? Ide a cicimre kérem az autogramot...
HSL
2012. november 08. 21:09
puzsér 4 prezident
mustármag
2012. november 08. 18:08
Aki ma könyvet olvas, azt nem kell felvilágosítani. A spanyol limonádéig trejedő érdeklődésbelieknek meg hiába írja.
vendetta
2012. november 08. 16:48
Csíptem a búráját amikor még csak rádiózott, de azóta kicsit el van szállva magától. Ettől függetlenül tetszik ahogy osztja a jónépet. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!