Szanyi: A Fidesz állt a gyilkosok pártjára!

2013. január 11. 08:29

Az MSZP-s politikus nem érti, hogyan vetemedhetett Kocsis Máté arra a kijelentésre, hogy az MSZP politikusai a gyilkosok pártjára állnak.

2013. január 11. 08:29

Ha Kocsis Máté szimpla blogger, vagy közíró lenne, akkor azt mondanám, hogy orvosi eset, ennyi” – így kezdte Szanyi Tibor ATV-s beszélgetését Kálmán Olgával. A szocialista politikus szerint az, hogy a volt MIÉP-es Kocsis összehívta a rendészeti bizottságot, a kormány ilyen téren végzett munkájának bukását jelzi. 


Szanyi szerint a Fidesz és a Jobbik versenyfutása is zajlik a cigányellenes szavazókért, és nem tartja kizártnak, hogy a kormánypárt ilyen irányú pozícionálásában Kocsis Máténak is nagy szerepe van.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketemacska
2013. január 21. 22:29
A párttal a néppel egy az utunk,,,, ezt énekli a capitany esténként,a bevállalt agit-prop meló sikere esetén néhány láda whisky lesz méltó jutalma. Csak nehogy almás legyen a dolog. Olgicának üzenem,hogy a politika nemcsak piszkit,öregít is,és a sok rafinált agymunka helyett inkább szépüljön,szüljön még gyereket,ne égesse föl szellemi kapacitását ilyen thréééé ügyeknek.
BőröndÖdön
2013. január 12. 07:00
Mi a baj azzal,hogy a baltás gyilkossal kereskedett a Kedves Vezető?
ciseaux
2013. január 12. 00:03
Wow! A Szanyi meg a kálmánolga...Kik nézhetik ezeket? Az ATV fanatikusok tényleg ezen a nívón élnek?
antioxi
2013. január 11. 20:12
Nagy ajándék ez a Szanyi a jobboldalnak, biztosan hoz majd néhány plusz szavazat-százalékot. Köszi kapitány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!