Egy szót sem Őszödről

2013. október 03. 13:09

Az igazság Őszödről címmel készítettek videót a DK aktivistái, amelyben egy szót sem szóltak az őszödi beszédről, viszont annál többet idéztek belőle.

2013. október 03. 13:09

Egy nő, aki nem retten meg sem Orbántól, sem pribékjeitől, sem az utcán grasszáló náciktól. Azért küzdök, hogy Orbán velejéig korrupt és rohadt rezsimjét közösen eltakarítsuk” – mondta a kamerába rendkívül szigorúan Vadai Ágnes.

Élő Norbert, a DK budapesti koordinátora szerint „Budapest többet érdemel a Fidesznél: nem kicsit, nagyon.” Kakuk György újságíró azért van a DK-ban, mert a párt kompromisszumok nélkül áll ki a demokrácia értékei mellett. Buzás Anna ötödéves joghallgató annak ellenére DK-tag, hogy édesapja Makó szocialista polgármestere.

És el lehet majd menni vidékre nyugodtan. Hogy megcsináljuk, a hétszázát! Nem lehet mindenkinek jó. De neki, neki, meg neki jobb lett. Meg újra kollégiumok épültek ebben a nyűves országban. Erről szól a politika” – idézte egy az egyben az őszödi beszéd egy tökéletesen értelmetlen részét egy piros motoron ülve Kakuk György.

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacElek
2013. október 04. 00:16
Jajistenem de nem érdekelnek.
lutra
2013. október 03. 23:00
Gonoszság, hogy nem lehet a YouTube-on kommentelni ezt a bájos videót! Pedig olyan szépeket írnék...
elfelejtette
2013. október 03. 22:21
Ez a Vadai, ez meg valami hihetetlenül undormány nő. Na persze, Orbán pribékjei, meg az utcáb grasszáló nácik, nyilván tőlük kell félnünk, nem pedig attól, hogy az olajfa koalíció 4 év bénaságra lenne csak jó.
elfelejtette
2013. október 03. 22:19
Nem tudom, minek kampányolnak ezzel a hülye őszödi beszédre hajazó szarral. Tudjuk jól, mire képes Feri. A kurvanagy igazságbeszéd kiszivárgása után még 2 és fél évig volt kormányon. Ezalatt az idő allat a legjelentősebb intézkedése az adók emelése, hogy a hiány alacsnybab legyen, és finanszírozható maradjon az állam, a kormányzati negyed nevű idióta fantazmagória kergetése, majd a kurva nagy pofon és az IMF-hez futás nyúlként. Ennyi történt, ez a lényeg. Ennyire képesek. Ennyi cselekvési potenciál van bennük. Neadjisten 2014-ben nyernének, semmivel sem lenne könnyebb a helyzetük. Az ellenzék erős lenne továbbra is, a koalícióban kisebbségben volnának, az MSZP vezetné a kormányt. persze naphosszat szerepelhetnének a saját frakció nyújtotta előnyöket kihasználva, de érdemi ráhatásuk a döntésekre kisebb volna, mint 2010 előtt. Hiteltelen, lúzer banda. Csak térfoglalásra jó, hogy valódi alternatíva ne erősödhessen meg. Ezzel az őszödi beszédre hajazó kampánnyal meg nem tudom, mennyi hívet fognak szerezni Biztos jó sokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!