Ringbe lép az MTI az Index ellen?

2010. november 24. 21:34

Belénessy Csaba szerint olyan hírportált kell létrehoznia az MTI-nek, amely képes felvenni a versenyt az Index-szel és az Origoval szemben is.

2010. november 24. 21:34

Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója a Tihanyban megrendezett Korrektúra 2010 médiakonferencia zárónapján leszögezte: a távirati iroda fogja gyártani a Duna TV és az MTV Híradóit, és a Magyar Rádió Krónika című műsorát is. A vezérigazgató szerint a pártok úgy szerepelnek majd a hírekben, ahogy az arányuk és fontosságuk alapján elvárható.

Belénessy kijelentette: az MTI online hírportálja a jövőben az Index és az Origo konkurenseként kíván megjelenni az online híroldalak között. A koncepció alapján a vezető hírportál az mti.hu lenne, míg az mtv.hu, a dunatv.hu és az mr.hu egyéb tartalmaknak adna teret. A tervek szerint a hírportállal együtt indul egy blog is. A többi médium számára 2011 második negyedévétől tennék ingyenessé a közszolgálati tartalmat.

Medveczky Balázs, az MTV vezérigazgatója elmondta: az MTV második csatornája valószínűleg gyermekek- és ifjúsági műsorokat sugároz majd. A Duna TV-t vezető Ókovács Szilveszter szerint csatornájának fő küldetése a magyar kultúra archiválása, ám koncertek élő sugárzása is elképzelhető.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2010. november 25. 18:58
annyira bájos, ahogy retteg mindenki a rettegőktől:D:D:D "alvó ügynök", bazmeg óvoda....
Stanc
2010. november 25. 17:17
Hajrá!
civilina
2010. november 25. 14:33
"Belénessy kijelentette: az MTI online hírportálja a jövőben az Index és az Origo konkurenseként kíván megjelenni az online híroldalak között." Egyszerűen csak jónak kell lennie az MTI online hírportálnak! Az Index és az Origo még a "konkurencia" titulusra sem érdemes.
popzene
2010. november 25. 13:44
Nem lennék most az Index helyében! Ez a hír meg a legtöbb itteni komment olyan sok szinten ROTFLMAO, hogy el se tudom mondani. De tényleg ez a csúcspont: "A tervek szerint a hírportállal együtt indul egy blog is." A tervek szerint a hírportállal együtt indul egy blog is!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!