Hódolat Francescának!

2024. május 04. 17:42

Mennyire jó lenne, ha ez a Magyar Péter egyszer, csak egyszer reagálna ezekre.

2024. május 04. 17:42
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

„Mennyire jó lenne, ha ez a Magyar Péter egyszer, csak egyszer reagálna ezekre. De nem fog. Őt nem olyan fából faragták. Hanem pudvás bodzából. És nagyon figyeljetek, kedves kollégák, mert ez a pörsenés a valagunkon, ez fog bennünket »szilenciumra küldeni«…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­I­­g­a­­­z­­­i n­­­i­m­f­­o­­m­­á­n­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Mokisz
2024. május 05. 23:57
Mivan te kis köcsög népirtó fattya Bayer??!!! Te csak ennyit tudsz hogy szapulsz mindenkit aki okosabb jobb nállad nállatok?! Egy senkiházi kis fasz vagy egy igazi nadrágület vagy egy gatyakorc!!!!!!
Tara Verde
2024. május 05. 15:28
Szerintem ezt most félreértette Bayer, nem az újságírók elhallgattatásáról van szó. Nagy tétben fogadnék rá, hogy Magyar most elhúz képviselőnek Brüsszelbe, mert - most hagyjuk is, milyen jól fizető pozíció - a lényeg, hogy 2026-ig nem lehet ekkora fordulatszámon pörögve tartani a szektát. Ezt ő nagyon jól tudja. Vagyis arra utalt, hogy egy ideig nem kell majd vele foglalkozni, mert átmenetileg visszafogja a belpolitikai tevékenységét.
Valodi
2024. május 05. 09:50
"Ez D-dúr és e-moll 2024. május 04. 15:55 Itt már mindenki teljesen megőrült. Egy hömpölygő őrjöngés az egész csőcselékké züllött társadalom, aminek a lincselés az öntudata. És ezt a fenevadat a politika és a média újabb és újabb odadobott áldozatokkal hergeli és eteti. Félelmetes, hogy az orbánizmus a proliság reneszánszát hozta el, amiről azt reméltük, hogy miután negyven éven át szenvedtünk tőle, végre megszabadultunk, most újra virágában mérgezi a közéletet és a közkultúrát; Pártunk és Kormányunk propagandagépezete már teljes kapacitásával a prolizmus, illetve annak posztmodern változata, a narcisztikus tömegember szentimentális bestializmusa gerjesztésén dolgozik. És hogy mi lesz ennek a vége...?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!