Perelhetnek a Sláger és a Danubius miatt

2010. november 06. 11:36

Perelhetik hazánkat a Sláger és a Danubius Rádió részvényesei a Világbank égisze alatt működő döntőbíróságon.

2010. november 06. 11:36

A Világbank égisze alatt működő döntőbíróságon perelhetik hazánkat a főrészvényesek a nemrégiben megszűnt két rádió, a Sláger és a Danubius miatt. Az Emmis Communications nemzetközi igazgatója, Paul Fiddick úgy nyilatkozott a Népszabadságnak, hogy a Sláger és a Danubius Rádió megszűnése miatt kezdeti egyeztetések folytak a magyar kormánnyal egy peren kívüli megegyezés lehetőségéről, de eddig nem kaptak megfelelő ajánlatot. A kereset a két rádió befektetőinek anyagi veszteségét 50-50 millió dollárra, vagyis 10-10 milliárd forintra teszi, emellett erkölcsi kárra is hivatkozik.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
füst
2010. november 06. 23:27
nem édekel a sláger, meg a danubius tulajdonosa. menjenek a francba. remélem a pert megnyerjük
denever
2010. november 06. 20:57
ó, tőlem Szent Péterhez is mehet a Láger rádió meg a Danubius. utoljára akkor hallgattam danubiust, amikor még németül ment a kísérleti adás, annak meg már vagy kb 25 éve. annyira magasról teszek a kereskedelmi tévézésre és rádiózásra, hogy az már nincs a mérhető tartományban. ripacshegyek. már az is fizikai fájdalmat okozott, amikor a sok debil szimpátiatüntetett a BorosBochkorvagymiafasz megmaradásáért. egyébként meg mi a faszom köze van a világbanknak ahhoz, hogy a magyar ember mit hallgat?
tutti_mc_mondo
2010. november 06. 20:04
ezek nem azért sírtak évekig, hogy milyen sz@r üzlet ez a rádiózás, még a szerződésben vállalt díjakat sem tudják kifizetni? hát most megszabadították őket ettől a nyűgtől.
fiandre
2010. november 06. 15:42
Megvizsgálta már valaki, hogy ekkora haszon után mennyi a befizetett adójuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!