Rákay Philip és Süveges Gergő szabja át az MTV-t

2011. január 02. 11:15

Szeptembertől az m1 információs és szórakoztató csatornaként működik, az m2 dolga pedig a a hazai gyermek- és ifjúsági műsorgyártás felélesztése lesz. Medveczky Balázs tévéelnök Süveges Gergőt és Rákay Philipet nevezte ki az új műsorkínálat kialakítására.

2011. január 02. 11:15

A Magyar Televízió egyes csatornája ez év őszétől információs és szórakoztató tévéként működik majd, ahol hír- és hírháttér-műsorokat, politikai és közéleti elemző-, szolgáltató és vitaműsorokat, de minőségi filmeket és szórakoztató produkciókat is láthatnak majd a nézők. Az m1 átalakításával Medveczky Balázs, az MTV elnöke Rákay Philipet bízta meg. Az új m1 célja, hogy nézettsége stabilizálódjon, valamint mértékadó és kiegyensúlyozott csatornává váljon.

Az MTV kettes csatornája a 3-17 éves korosztályt célozza meg szeptembertől, a profilváltást itt Süveges Gergő koordinálja majd. Az új m2 célja, hogy felélessze a hazai gyermek- és ifjúsági műsorgyártást, valamint hogy vonzó internetes tartalmakat gyártson. Süveges felé az az elvárás, hogy a közszolgálati gyerektévé a kereskedelmi csatornákkal is versenyezni tudjon.

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doparoma
2011. január 04. 13:44
a kurva anyád van a másik oldalon
Juggernaut
2011. január 04. 10:28
Izmoztok itt a nyüzüge Rákay gyereken, amikor a Süveges Gergő kinevezése legalább akkora pofon a józan észnek. Süveges Gergő kis túlzással a TV Grécy Zsoltja..... Hacsak át nem megy "megtért" Csintalan Sanyába....... A királyi TV-ben a gyermek és ifjúsági műsorok készítői mindig futottak még presztízsű kategóriában leledztek, közvetlenül a reklámfilmesek előtt. (Az ifjúságis felvételvezetők az átlagnál nagyobb eséllyel kaptak gyomorfekélyt.) Ez számomra azt sugallja, hogy Süveges Gergőt felfelé buktatták. Ez lenne a kiegyensúlyozott műsorpolitika? Rákay az egyik serpenyőben, Süveges a másikban. Muhahahaha.
tyto
2011. január 03. 13:34
szuper, hogy heltai hégel péter kidolgoz egy médiaátalakítási tervet, vezetők pedig ókovács, medveczky, rákay, süveges. ha lefordítjuk, az ő ügynökük lehet simán vezető megmondó. ókovács, meg a többiek.......szerintem ez ordít. ez a fényes szelek mentalitása. emelj érdemtelenül magasba valakit, és úgy fog szolgálni, ahogy akarod. nem kérdez, nem kritizál, csak végrehajt. (de emlékezhetünk a történet végére is.....)
balbako_
2011. január 02. 16:29
Volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!