Sajtószabadságot, elvtársak!

2012. március 12. 11:54

Vért izzadhatnak a fiúk azért, hogy tolják számunkra a mindennapi infómorzsákat. Egyre nehezebb lehet kijátszani az állami médiaterror és cenzúra éber őreinek figyelmét.

2012. március 12. 11:54
Bíró Mátyás

„Mióta diktatúrában élünk és kedvenc lapjainkhoz, pölö a Népszabihoz, vagy a 168 Órához is csak szamizdatként lehet hozzájutni, plusz az atv.hu, a stop.hu és a Hírszerző is csak külföldi szerverekről folytathatják online szabadságharcukat, tényleg kezdek én is kétségbeesni. Vért izzadhatnak a fiúk azért, hogy tolják számunkra a mindennapi infómorzsákat. Egyre nehezebb lehet kijátszani az állami médiaterror és cenzúra éber őreinek figyelmét. Tényleg le a kalappal előttük.

Akit érdekelnek a média világának hírei és naprakész akar lenni, annak sokáig elég volt egy katt a mindig független és szakmai
emasára, vagy éppen pollner doktor kiegyensúlyozott médiablogjára, oszt lehetett is okosodni. Persze a médiaterror fokozódásával a társadalom megmutatta immunrendszerének erejét, és újabb és újabb hiánypótló, a sajtószabadságért aggódó online szakmai kiadványok jelentek meg a pannon cybertérben. Elég csak a Cenzúrablogot, a Millások Facebook-oldalát, vagy a Mérték Médiaelemző blogot említenünk itt.

Blogunk is szemlézi ám őket feszt, így lesz ez a jövőben is, mai posztunkban, közeledve március idusához, azonban csak a legnagyobb magyar média-szabadságharcosok egyikének, Bajomi tanár úr még szinte ropogós gondolataira és
Cenzúraregiszter nevű blogjára hívnánk fel a figyelmet. Hiánypótló, mondom, hiánypótló. (...)”

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. március 15. 10:51
hiánypótló, a sajtószabadságért aggódó online szakmai kiadványok Kinek hiányoztak ezek? Az internáci megrendelőknek vagy a hazai terrorszervezeteknek? Lásd utcai zavargásokra uszító MSZP-DK-volt SZDSZ-esek, stb.
pikkpakk
2012. március 15. 10:51
Utcai zavargásokra uszító mszp-dk-volt stdsz-esek ? Nem sikerült ez kissé erősnek ? Te véletlenül nem kevered a kuruc infót meg a demokratát ? Mert ebben ők az élenjárók...
elfelejtette
2012. március 15. 10:50
lol, tok jo iras. Hat igen, sajtoszabaccsag csak akkor van, ha ballerek vannak kormanyon.
sóhivatalnok
2012. március 15. 10:50
"Fiatal Demokraták Szövetsége", Nemzeti Együttműködés Rendszere", ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!