Kevesebb lesz a felesleges hívás az adó miatt

2012. április 23. 19:24

Patay Vilmos szerint sokszor feleslegesen telefonálnak az emberek, most meggondolják, hívják-e egymást.

2012. április 23. 19:24

Vagy nem hiszik a fideszes képviselők, hogy megszorítás lenne, vagy nem tudnak még érdemben nyilatkozni, vagy nem is akarnak nyilatkozni - ez derült ki az Index délelőtti videójából, amelyben arról kérdezték a kormánypárti képviselőket, lesz-e internet- és telekomadó. Patay Vilmos szerint nem rossz ötlet az adó, hiszen sokan sokszor csak felesleges dolgokról beszélnek telefonon, így pedig kétszer is meggondolják, hívják-e egymást.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poker
2012. június 05. 12:07
Tudna valaki segíteni az új Magyar pókertörvény bevezetésének státuszáról? Mennyiben vonatkozik a póker játékosok adózására és mikortól lép ténylegesen életbe? Köszönöm!
realista
2012. április 24. 23:12
Az lesz a felesleges hívás, ha ehhez a marhához mentőt hívnak, amikor rosszul lesz.
kjkj945
2012. április 24. 20:30
Csak annyit tennék hozzá, ha jol tudom vagy 15 millio aktiv mobil van. + a vezetékes. Kérdésem ez nem túlzás?
IzaféBarbi
2012. április 24. 20:24
Én sem szeretem a telefont, sőt jobban szeretek valakivel szemtől szemben kommunikálni. De azt gondolom, hogy azt majd én eldöntöm el, hogy kivel mennyit beszélek és nem Patay Vilmos. Inkább azon kéne törni a kis buksijukat, hogy miért vannak az emberek rossz anyagi helyzetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!