Mesterházy szerint a kormányfő alternatív valóságban él

2012. szeptember 10. 15:16

Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője a parlamentben arra hívta fel Orbán Viktor figyelmét, hogy nem csak erő, hanem ész is kell az IMF-fel való megállapodáshoz.

2012. szeptember 10. 15:16

A szocialista politikus a kormányfő napirend előtti felszólalására reagált, s kérte a miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra az IMF-követeléseket. Mesterházy elmondta, hogy ha valóban létezik a lista, akkor a kormánynak nem szabad megállapodnia a Valutaalappal. Viszont ha nincsenek ilyen kérések „ön egyszerűen szemérmetlenül hazudott a magyar embereknek, hazudott Magyarországnak” – fogalmazott az MSZP elnöke.
Az ellenzéki frakcióvezető elmondta, hogy a kormányon kívül senki más nem látja a magyar „sikersztorit”, és a miniszterelnök egy alternatív valóságban él. Mesterházy szerint a romló gazdasági helyzet miatt a lakosság megszorításokra számíthat az elkövetkezendő két évben.

A politikus felszólította Orbán Viktort, hogy legyen végre bátor és kérjen bocsánatot az emberektől; de bírálta a választási regisztráció bevezetését, az új birtokrendszert és a rendőrség átszervezését is.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2012. szeptember 11. 08:12
Szerencsére Bikicsunájnak nincs és nem lesz gondja a kormányzással..
hátakkor
2012. szeptember 11. 08:10
6. Közös teherviselést!
liberálzöld.
2012. szeptember 11. 07:24
Hát azért az tényleg jó kérdés, hogy Orbán ezekt a dolgokat melyik valóságból szedte! „itt izgulnak, remegve várják, mikor lesz már megszorítás” " a sikerbe vetett hit a döntő." "Mi jók vagyunk, a világ rossz"
Soma
2012. szeptember 10. 23:53
Atti! Ha az MSZP-sek megszólalnak, akkor azonnal elfelejtem minden kritikámat a Fidesz felé! Ha a helyedben lennék , mélyen hallgatnék, majd az utolsó pillanatban előhúznék egy klassz programot és megnyerném a választást! Ne mondd, hogy nincs bennem emberség! /Bár annak örülök, hogy minden marhasággal messzebb kerültök a céltól/ Lassan többet hazudtok, mint az "éhező", erre még rányomtok pár kör Zorbánozást, most mondd meg, nem vagytok ti nagyon hülyék?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!