A Guardian lehetővé tette a királyi bébi-tartalmak kiszűrését

2013. július 23. 09:32

A Guardian honlapján egy kattintással lehetővé a királyi család gyermekáldásáról szóló hírek eltüntetését a címlapról. A Sun bulvárlap pedig ötletes címlappal köszöntötte a trónörököst.

2013. július 23. 09:32

A Guardianen lehetővé vált a királyi bébi születésével kapcsolatos hírek kiszűrése. A brit baloldali lap jobb felső sarkában található gombra (Republican/Royalist) kattintva lehet elrejteni az ezzel kapcsolatos hírdobozt a címlapról – írja a Marketingmagazine-ra hivatkozva a Brand Republic.

Ehhez hasonlatos címlapváltó gombot alkalmaztak Vilmos és Katalin 2011-es házasságakor és a 2012-es Gyémántjubileum ünnepen. A Guardian egyébként a legfontosabb hírcsokorként értékeli a királyi család gyermekáldását, de lehetőséget nyújt olvasóinak, hogy maguk döntsenek: akarnak-e híreket olvasni a királyi bébiről.

A Guardian szóvivőnője elmondta: „Ugyan az új trónörökös születése fontos hír, tudjuk, hogy olvasóink közül sokan szeretnének egy kicsit kevesebbet olvasni átfogó tudósításainkból, mint mások. Ezért – ahogy a királyi esküvő és a Gyémántjubileum esetében – megadtuk nekik a lehetőséget, hogy elrejtsék a királyi gyermekkel kapcsolatos híreket a nyitóoldalunkról a köztársaságpárti/királypárti gombbal”.

Az egyik legolvasottabb brit bulvárlap, a Sun pedig igen ötletes címlappal köszöntötte a trónörököst (IDE kattintva megtekintheti a fontosabb lapok címlapjait):

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2013. augusztus 09. 19:40
"sztem sokan nincsenek tisztában az angol örökséggel" Nem tudják, hogy milyen méretekről volt szó, azt meg szintén végképp nem tekintik, hogy még a multikulti is a felbomló gyarmatbirodalmak folyománya: http://hu.wikipedia.org/wiki/Gyarmati_ter%C3%BCletek_list%C3%A1ja
Fahrenheit 451
2013. augusztus 09. 19:39
Miféle középkor? A kisebb államok a hetvenes években szabadultak fel, ami a történelemben semmi. Pláne, hogy azóta választottak rossz megoldást a multikultival. http://3.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/StpZxZiJRBI/AAAAAAAAJGE/XR5PfL5ZV_w/s1600/Brandishing%2Bbanners%2Bsaying%2B%27Sharia%2Bis%2Bthe%2Btrue%2Bsolution,%2Bfreedom%2Bgo%2Bto%2Bhell%27,%2BMuslim%2Bprotesters%2Bmet%2BMr%2BWilders%2Boutside%2BHouses%2Bof%2BParliament.jpg
Fahrenheit 451
2013. július 27. 19:23
"BÍROM, HOGY KAPJUK ITT A MÍNUSZOKAT:" Gyanítom, hogy ezt a "neveddel" is kivívod. Enyhén szólva is erőltetett az, hogy "Az új MSzP: KMP! http://KÜLFÖLDI MULTIK PÁRTJA". Kíváncsi lennék, hogy rövidítik? Maszopka? :p Talán hitlerhez se kéne hasonlítgatni...
Nomine
2013. július 23. 23:15
nekem az egyik kedvenc tantárgyam a földrajz volt a történelem mellett nagyjából tudom miről beszélek sztem sokan nincsenek tisztában az angol örökséggel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!