Elsőfokon felmentették Juhász Ferencet és Fapál Lászlót

2014. február 28. 09:39

A volt honvédelmi minisztert és egykori közigazgatási államtitkárát hűtlen kezeléssel vádolta az ügyészség Fapál 2006-os ingatlanvásárlása kapcsán. A Pesti Központi Kerületi Bíróság mindkettejüket felmentette.

2014. február 28. 09:39

A vád szerint Fapál László határozatlan időre bérbe vett, majd egy év elteltével, 2006 nyarán Juhász Ferenc honvédelmi miniszter egyedi döntése alapján 22 millió forintért megvásárolt egy 65 millió értékű, 147 négyzetméteres lakást, amivel 43 milliós forint vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelést követtek el. 

A vádlottak mindvégig tagadták a bűncselekmény elkövetését, a bíróság pedig most elsőfokon felmentette őket a vád alól.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. március 01. 15:58
Te ostoba balos faszfej! ha már így megszólítottál nézd meg honnan idéztem Te ökör! http://hu.wikipedia.org/wiki/Cion_b%C3%B6lcseinek_jegyz%C5%91k%C3%B6nyvei valamiért már több mint 100 éve böki a csőrét a normális embereknek amit műveltek..tisztelet a kivételnek! nem magyarok írták és a csak az vegye magára akinek az inge :) De az öltözködjön föl gyorsan nehogy megfázzon ..ahogy ezt HOFI mondta annak idején.. Nekem semmi bajom sincs azokkal a zsidókkal aki semmiből sem követel magának többet mint ami nekünbk jut. mindenesetre röhej ha egy "gój" meg egy zsidó egymással pereskedik a nem zsuidó bíró sem meri a zsidót elitélni mert azonnal megkapja az antiszemita bélyeget! A zsidó bíró meg természetesen fel menti testvér társát, felmenti az övéit nehogy folt essen a zsidóság bescsületén na ezért igaz az amit a cion bölcseiben leírtak! és az is igaz hogy minden világháboruban és egyéb háboruban vagy diktatórikus berendezkedésben megtaláljuk a zsidó szálat, vagy szálakat, ahogy ezt lejegyezték 1880-ban..vajon hogyan tudtak akkor mai történéseket megjósolni?
Enigmák
2014. február 28. 13:59
Jav Lázár volt az aki az elKúriával múlt év július 4.-én kimondatta a történelmi jelentáségű alapigazságot hogy az árfolyamrés KÖLTSÉG.
Enigmák
2014. február 28. 13:58
DezInf ez most hatalmas öngól volt A fenti mondatok Dr. Lázár!!!! Dénes (érdekes fajta nevű, meglepődnék ha náci lenne:)) magyar származású de Németországban és Bécsben élő pénzügyi SZAKJOGÁSZ oldaláról valóak www.pitee.org Lázáz volt az aki az elKúriával múlt év július 4.-én kimondatta a történelmi jelentáségű alapigazságot hogy az árfolyamrés KÖLTSÉG. Tanulj birka tínó lesz belőled További szekATV-s agymosást Az éjjel nappal Bukarestet és Béki Krisztián herevasalását se hagyd ki
csuka
2014. február 28. 13:54
"Kiváncsi leszek, hányan szavaznak Ángyánra, Horváthra, Léhmannra, a Tisztességes Emberek Szövetségére" Kiváncsi lennék mit keresnek ezek egy SZDSZ gyökerü párt színeiben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!