„Száz évvel van lemaradva” – képviselők Kövér kijelentéséről

2015. december 16. 09:26

A hvg.hu Kövér László hétvégi, nők önmegvalósításáról szóló gondolatairól kérdezte a képviselőket.

2015. december 16. 09:26

Fidesz december 13-i kongresszusát követő első ülésnapon a hvg arról kérdezte a képviselőket, hogy mit gondolnak Kövér László házelnök kijelentéséről. A házelnök így fogalmazott: „Szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogyha unokákat szülhetnének nekünk”. A kormánypártiak természetesen egyetértettek Kövér Lászlóval, Turi-Kovács Béla például tovább ment és egyenesen azt mondta: a féfiaknak is ez kell, hogy legyen az elsődleges célkitűzésük. Az ellenzéki pártok képviselői ugyanakkor élesen bírálták a kijelentést. Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes szerint a házelnök minimum száz évvel le van maradva és azt javasolta, hogy maradjon inkább ő az unokázásnál.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2015. december 17. 20:06
Hülye picsa.
pkarcsi
2015. december 17. 18:30
Kunhalmi egy szépnek csufolt rothadó alma.Te középkori észjárásod még arra sem képes,hogy megkapjad diplomádat.Te nem nő vagy,Kövér pedig a nőkhöz szolt.Nálad,hogy 2-el kezdődik sz.számod azt jelenti,hogy másképp pisilsz,szőke spiné eszed van.Kövér L.normális,szülni képes,családot alapitó nőkre gondolt,nem ilyen vörösagyvizű kanca ivadékra mint te vagy.Kussolj nyanya,menj Fletó főnöködhöz bulgár lecsót főzni.
brekker
2015. december 17. 18:18
Felvonulók kérték. Képviselők mondták.
BőröndÖdön
2015. december 17. 16:36
A Laci egyszerűen suttyó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!