Szavazhatna Martin Schulz a Jobbik iskolázottsági cenzusa szerint

2017. augusztus 07. 23:49

Ha cipőkanállal is, de beleférne a választójogba Martin Schulz – mondta Bayer Zsolt az Echo Tv Sajtóklub című műsorában.

2017. augusztus 07. 23:49

Örömének adott hangot Lovas István, hogy a Jobbik csak általános iskolai végzettséghez kötné a szavazati jogot – erről az újságíró az Echo Tv Sajtóklub című műsorának hétfői adásában nyilatkozott. 

Amennyiben azonban az érettséginél vonnák meg a határt – tette hozzá Lovas – akkor a magyar szabályok szerint Martin Schulz német kancellárjelölt sem szavazhatna a választásokon, így viszont még beleférne a szabályozásba. Ha cipőkanállal is, de beleférne – kontrázott erre a felvetésre Bayer Zsolt, a Magyar Idők publicistája.

A műsorban a Jobbik javaslatán kívül szó volt még a menekültek balatoni nyaraltatásáról, a bécsi demográfiai helyzetről, valamint az MSZP-n belüli belharcokról is. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berendel
2017. augusztus 10. 15:18
Nem kell 8 általános. Helyes. Jogosítvány megszerzéséhez is el kellene törölni ezt az előírást. Nekem is csak 6 általánosom van. Nem ment az ének és rajzból is többször buktam. Sajnálom. Ennek ellenére jobban vezetek jogsi nélkül, mint a legtöbb jogsival rendelkező.
zazriveczazseni
2017. augusztus 08. 16:49
Lovas huszonéves korában éveket ölt csoportosan elkövetett nemi erőszak miatt. Egyébként Churchill is 6 év alatt fejezte be érettségivel a középiskolát.
Szívemből magyar
2017. augusztus 08. 11:54
bayer, huth, szentesi-zöldi szar pártkatonák, ezt eddig is lehetett tudni, de Lovas?? Csalódtam benne..
Poszata
2017. augusztus 08. 11:50
A drága megmondóembereknek ahelyett, hogy a bécsi Donauinsel-t ellepő elemek miatt aggódnának, érdemes lenne inkább kinézniük a Margit szigeti strandra egy melegebb napon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!