Pukli István kiszáll a politikából

2017. november 29. 10:06

Pukli kiléphet abból a pártból, amit többek között ő alapított. Ezt egy Magyar Nemzetnek adott interjúban mondta el.

2017. november 29. 10:06

Nem a saját pártom. De igen, elképzelhető, hogy kilépek. Ezt a párt többi vezetője már tudja, azonban én kértem meg őket, hogy egyelőre ne legyen sajtónyilvános, amíg véglegesen el nem határozom, illetve be nem jelentem – ezt Pukli István válaszolta a Magyar Nemzetnek adott interjújában arra a kérdésre, hogy kilép-e az általa alapított Polgári Világ Pártjából.

A Tanítanék mozgalom egykori arca szerint „sem a jelenlegi politikai, sem pedig a tágabb környezet nem alkalmas arra, hogy bármiféle radikális változtatási kísérletet befogadjon.”

Pukli rájött arra is, hogy a pártépítéshez pénz szükséges: „egy pártot is pénzből lehet felépíteni. Alkut kell kötni a finanszírozókkal és a párton belüli különféle csoportokkal is.” 

Pukli hozzátette, hogy nem bánta meg azt, hogy közéleti karrierbe fogott. „Mindent végigpróbáltam, ami esetleg a célhoz elvezethet, de jelenleg ez tényleg kivitelezhetetlen” – mondta.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
terel
2017. november 30. 09:39
Kiráz a hideg tőle ha ránézek, pláne, ha elképzelem, hogy középiskolában tanárom lett volna... Vasalgathatja szabadidejében a kockás ingecskéjét.
brekker
2017. november 29. 23:50
Valaki azért berakhatna egy videót, hogy tudjam kiről van szó!
Paskai
2017. november 29. 22:38
Zseniális húzás volt a bíznisz pártokkal visszafizettetni a kampány-lóvét. Egyből nem akarnak már rendszerváltást, se polgárságot, se eurót. Ingyen semmit. A többi nímand is menekülni fog.
Hurka
2017. november 29. 20:46
Lehet még csak most olvasta el Tormai Cecil Bujdosókönyvét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!