Breitbart: Orbánhoz hasonlította DeSantist az MSNBC műsorvezetője

2023. március 06. 09:51

A műsorvezető szerint a magyar miniszterelnök a gyerekekhez és a szexhez kapcsolódó morális pánik keltésével, az egyetemek és a szabad sajtó elhallgattatásával őrizte meg hatalmát.

2023. március 06. 09:51
null

A Breitbart beszámolt arról, hogy Mehdi Hasan, az amerikai MSNBC csatorna műsorvezetője a Deadline című műsorban Orbán Viktorhoz hasonlította Ron DeSantist, Florida állam kormányzóját. Hasan szerint az amerikai politikus épp olyan autokrata vezető, mint a magyar miniszterelnök. Mint mondta, az autokrácia olyan globális mozgalom, amelyet DeSantis és Trump is követ, és külföldi példákat vesznek alapul.

A műsorvezető hangoztatta, hogy Orbán a gyerekekhez és a szexhez kapcsolódó morális pánik keltésével, az egyetemek és a szabad sajtó elhallgattatásával őrizte meg hatalmát. Ez DeSantis forgatókönyve is – tette hozzá Hasan. Szerinte DeSantis egy amerikai Orbán, ami riasztó, mert könnyen lehet, hogy ő lesz az USA következő elnöke. 

Nyitókép: MTI/AP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2023. március 06. 15:33
desantis jobb mint orbán...floridában senkit sem rugtak ki mert nem akart fakcinát...
mokány
2023. március 06. 13:59
" Sej , a mi bugyogónkat , fényes szellők fújják .... " irány a YouTube .
bf109g6
2023. március 06. 12:24
Szerintem orbán azért maradt hatalmon, mert - nincs tele allahakbar agysebészekkel az ország - a kiskorú gyerekeim nem hallhatják a suliban, hogy az lmbtq milyen jó - nincsenek erőszakos "polgárjogi" megmozdulások, nem törnek kirakatokat, nem égnek az autók, és sábeszben is lehet sétalni a belvárosban. - nem árulja ki bagóért, zsebre dolgozva a stratégiai ágazatok cégeit - nincs háborús hiszti, száz tankot, még, ezeret! mondván. - gyurcsány és bolsevik bandája az ellenzék. Az első pár pontot kipróbálhatnák a fényességes nyugaton is...
nakatomi
2023. március 06. 11:38
Hasan még azt is mondta: " Nézd meg a bloggerek regisztrálására vonatkozó tervüket. Ez egyenesen a Kremlből származik. Az orosz kormány is tett már hasonló dolgokat, ahogyan arra ma sokan rámutattak a közösségi médiában. Az újságírók és bloggerek regisztrációra való felszólítása Orbán Viktortól származik Magyarországon." Én nem emlékszem arra, hogy Orbán Viktor bármit mondott volna az újságírók és a bloggerek regisztrációjáról. De ha valaki tudja miről van szó, ne fosszon meg minket a tudástól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!