Zenével nyomta el a Pécs TV a kormánypárti képviselő hozzászólását

2023. augusztus 31. 22:10

A Fidesz azt állítja, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy az önkormányzat elhallgattatja a neki nem tetsző véleményt.

2023. augusztus 31. 22:10
BarkÛczi Csaba;

Hangos zenével nyomta el az egyik kormánypárti képviselő hozzászólását a város legutóbbi közgyűlését közvetítő Pécs TV. A televíziót az önkormányzat tulajdonában lévő kommunikációs központ működteti. A Fidesz azt állítja, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy az önkormányzat elhallgattatja a neki nem tetsző véleményt – olvasható a Hír TV-n.

A hozzászólás a városi közlekedés tarthatatlan állapotáról szólt, azonban 20 másodperc elteltével a hangos zene érthetetlenné tette a képviselő beszédet. 

A beszéd nem tartott sokáig, de abban a 2 és fél perces hozzászólásban, rövid időközönként újra és újra felcsendült a zenebona. 

A baloldali szivárványkoalíció 2019-es győzelme óta a város televíziójában egyetlen alkalom volt, amikor jobboldali politikus megszólalt

– hangsúlyozza a portál. Barkóczi Csaba kormánypárti képviselő úgy véli, 

az önkormányzati választások közeledtével a városvezetés minden nekik nem tetsző véleményt igyekszik elnyomni.

Új szintre léptek ebben a cenzúrában, amikor a véleményünket kiretusálják a városi televízióból, és már a közgyűlési felszólalásaink idején is zenét tesznek be. Kisípolják a hozzászólásainkat, levágják azokat a videórészeket. Én azt gondolom, ez a megcsúfolása a közszolgálatiságnak” – adott hangot felháborodásának Barkóczi Csaba.

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Poldi bácsi
2023. szeptember 01. 13:58
Ez igen! Ilyen egy igazi demokrata, pluralista, liberális. Igazi díszpéldányok ezek!
nempolitizalok-0
2023. szeptember 01. 13:37
Ez amúgy jól mutatja, a kommunisták és a libsik még mindig nem képesek viselkedni egy demokráciában, főleg ha pánikban vannak. Értelmetlen, Pécset elbuktátok, ezzel csak mélyebbre nyomjátok magatokat a kakiba,
nempolitizalok-0
2023. szeptember 01. 12:32
Ilyet utoljára a Kádár rendszerben láttam 1987-ben a Petőfi szobornál. A kihelyezett hangszórókból hangos zenével nyomták el a felszólalók hangját. Ekkor volt az, hogy a Lánchídon átvonuló tömeget megverették a komcsik. Később kiderült a tömeget a komcsibeépített emberek csalták át budára. Ma ezek "liberálisok", de úgy látom, nem sokat változtak.
pipa89
2023. szeptember 01. 11:03
Internacionalista söpredék! Ennyit a progilibcsi demokráciáról! Milyen demokrácia az, ami nem tűri a pluralizmust???????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!