Perintfalvi Rita nem teológus, csak papírja van róla

2023. november 27. 08:12

Aki az, az nem patkányoz „van Isten” felkiáltással.

2023. november 27. 08:12
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Barátaim és ellenségeim! Okuljatok! Perintfalvi Rita az alábbi kis színesét tette fel Facebook oldalára: »Egy propagandapatkánnyal kevesebb van az ArcKönyvben! Végleg letiltották a Pesti Srácok FB oldalát. Van Isten! Vajon mit követtek el?«

A propagandapatkány kifejezés mögött hús-vér emberek vannak, így nincs mentség az emberi dehumanizálásra. Nos, »látjátok feleim szümtükhel, mik vogymuk?« Igen, sajnos rajtunk kívül Perintfalvi is vogymuk a világ keservére és szégyenére. 

Összegezzük: Perintfalvi Rita nem teológus, csak papírja van róla. Aki az, nem patkányoz »van Isten« felkiáltással. 

Ez blaszfémia, ez fogalmilag kizárt. Perintfalvi mértékegysége a gyűlöletnek, a hergelésnek. Egyetlen unciája is a társadalom egészséges lelkületének halálos mérge. Eddig is mérgezett, de ettől a meghatározásától fogva számomra legalábbis, ő a »gyűlöletológia« kéretlen nagyasszonya.”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2023. november 28. 07:28
Perintfalvi nem teológus, hanem egy büdös proli. Nem kell vele foglalkozni.
Zokni
2023. november 27. 20:57
“Ajánlott a Kommunizmus fekete könyvének talnulmányozása.” - írja ittse. De az marhaság. Minek olvassa szegény? Olyan, mintha a Honfoglalás és a kalandozások kora halálos áldozatairól írna valaki egy könyvet. Akiket a MAGYAROK hánytak kardélre.
jacko-0
2023. november 27. 20:39
A szerző nem ismeri a teológus szó jelentését.
ittésmost
2023. november 27. 19:32
tartarosszblog! Te szerencsétlen ürge-bürge! Ajánlott a Kommunizmus fekete könyvének talnulmányozása. "A könyv adatai szerint a kommunizmus számlájára mintegy 100 millió áldozat írható (s ezek csak a halálos áldozatok)" - igen, ez csak a mindössze 100 (!!!!) év alatt történt halálos áldozata a kommunista "eszmének". És még vagy 100 millió, aki zombivá lett miatta - úgy mint tartarosszblog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!