Tóta W. Árpád L. Simon Lászlóról: Most kínosan ügyelnek, hogy szóba se kerülj, te nemszemély

2023. november 07. 10:05

„A náci söpredék, amelyről azt hitted, nincs vele más dolgod, mint hogy szavaznak a pártodra, ünnepli, hogy kibaxxtak” – írta a publicista az elbocsátott múzeumigazgatónak.

2023. november 07. 10:05

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy Csák János elbocsátotta L. Simon Lászlót a Magyar Nemzeti Múzeum éléről.

A hírrel kapcsolatban Tóta W. Árpád a Facebook-oldalán üzent L. Simonnak.

Kuss a neved. Neked nem lehet másik igazságod”

– fogalmazott. „Örülj, téma vagy! A náci söpredék, amelyről azt hitted, nincs vele más dolgod, mint hogy szavaznak a pártodra, ünnepli, hogy kibasztak” – írta.

„De nem mindenhol vagy téma. Nézd, mutatom, hol nem. Ennél az asztalnál például, ahol oly kedélyesen röfögtél az elvtársakkal annyiszor, békésen bólogatva minden hajmeresztő hülyeségre.

Most kínosan ügyelnek, hogy szóba se kerülj, te nemszemély.

Hiába beszél erről a fél ország, le vagy dugózva” – írta a baloldali publicista.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2023. november 09. 20:22
Nyígjál, patkány, sivalkodj - zene a füleimnek.
Zokni
2023. november 08. 00:59
Magának (XXXII. Tapír) minden szava hazugság. - Tav nem szélsőbaloldali (vagy Maga nem tudja, mi is az) - és nem szalonforradalmár (vagy Maga nem tudja, mi is az) - és elég egyszerű igazságokat közöl, nem hülyeségeket. - A köznyugalmat a szélsőjobbos homofób Mi Hazánk és Fidesz zavarja meg! - TAV-tól messze áll a Che Guevara féle forradalmi attitűd. Ő csak egy újságíró. - Che Guevara nem volt pszichiátriai eset, - és Castroval komoly és kibékíthetetlen elvi és gyakorlati véleménykülönbségük volt. Már néhányszor írtam, hogy megalapozatlan kinyilatkoztatásokat ne tegyen, mert elhasal az önkéntes és amatőr Fideszes propagandájával.
Zokni
2023. november 08. 00:32
“Nem jól látod! A náci sopredek nem a Fidesz szavazoira, hanem a Duro Dóra félékre vonatkozik, akiknek Csák lefekudt.” - tenné helyre Nóri20 a kisebbségit. De téved. Itt arra a negyvenezer szavazóra volt utalás a Parlamentben is, melynek a Fideszhez pártolása kedvéért tette be a kormánypárt a homofóbiát a közjogba. (2021.LXXIX tv.) Vagyis, hogy azok a nácik rájuk szavazzanak, s ne a Mi Hazánkbéli gazemberekre. Mint a kisebbségi eftárs is, aki ezt írta: “JÓL ÉRTEM? Ez a zsidó szarcsimbók lenácizta a magyarok 2/3 -át? Ezeknek mindenki náci, aki nem liberális és zsidó…”. Ugyebár ez egy tipikus antiszemita náci duma. És még folytatja az aljas nyomorultja:”Igaz, hogy mi nem gyűlölünk benneteket úgy, mint ti minket…” Már bocsánat. De az ellenvéleményen lévő lezsidózásánál mi fejezi jobban ki a gyűlöletet? A gázkamra? Tehát igenis ez a náci trágya kell a Fidesznek.
Zokni
2023. november 07. 23:42
“Miért is végrehajthatatlan…” a “gyermekvédelmi törvény” - kérdi “jobbszélen” eftárs. Például, mert az sztem nem más, mint (amúgy az alaptörvényben tiltott) homofóbia törvénybe iktatása. Ugyanis a “pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról” címmel e mondatot iktatták be a gyermekvédelemről szóló 30 éve létező törvénybe: „az állam védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát”. Ami amúgy értelmezhetetlen és értelmetlen. De arra jó, hogy az oktalan elmékben összemossa a büntetendő pedofíliát a homoszexualitással. Ráadásul egy fotókiállításon melegek idősotthonában készült szociofotók semmilyen módon nem sértik senki “születési nemének megfelelő önazonosságához való jogát” - bármi is az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!