Egyáltalán minek oknyomozni?

2023. december 20. 17:13

A korszerű NER újságírás bárkiről megírja, hogy kommunista hazaáruló volt, aki pofázik.

2023. december 20. 17:13
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Merész oknyomozók kinyomozták, hogy Koncz Zsuzsát nem is nyomták el a szocializmusban. Ezért kár volt oknyomozni, elég lett volna megkérdezni a szocialista kultúrpolitikáról a saját gazdáit a derék oknyomozónak.

De egyáltalán minek oknyomozni? A korszerű ner újságírás bárkiről megírja, hogy kommunista hazaáruló volt, aki pofázik. Sőt, nemsokára ez is korszerűsödni fog, mert a mesterséges intelligencia olcsóbb is és jobban is fogalmaz.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
strz-123
2023. december 31. 17:50
Ethewolf elfelejti leírni hogy mi is a baja konkrétan. MErt amit ír, az vádaskodás. Tényszerű, hogy Koncz akkor volt sztár amikor más, tehetségesebb énekesnők nem jutottak lehetőséghez. Tényszerű, ki volt az apósa, tényszerű hogy legendáriumot épített magának az állítólagos lázadásból és az állítólagos betiltásból, ezt a saját szavai bizonyítják. Tényszerű, hogy az utolsó pillanatig a régi rendszer szekerét tolta, az kibélelte lemezekkel, turnékkal. Tényszerű hogy a rendszerváltás után az egy éjszaka alatt demokratává mutálódott régi komcsik szekerét tolta tovább. Tényszerű, hogy ezzel nem volt egyedül, a másik hazug állázadó Bródy milliárdok felett diszponál, a hálózat nem engedi el az övéi kezét.. Ethewolf nem állíthatja azt, hogy ezek hazugságok lennének. Inkább egy hatalmasat HAZUDIK. "A korszerű ner újságírás bárkiről megírja, hogy kommunista hazaáruló volt, aki pofázik." Nem erről volt szó, te béna fasz. Amiről szó volt, azt pedig elfelejtetted cáfolni. Mit árul ez el rólad?
Skulo
2023. december 30. 14:17
"jól tudott érvenyesülni" Mert állandóan tele volt a szája dallal, is.
Skulo
2023. december 30. 14:12
Kicsi huszár! Csak akkor pofázhattál ha engedték, különben az András úton nyomtasd az utolsó jajszót. Most meg cédula nélkül nyomhatsz bármit.
alexandrosz-2
2023. december 21. 16:54 Szerkesztve
Akit zsidóként a zsidó kommunista terrorállam a tenyerén hordoz, akinek az apósa ennek a zsidó kommujista terrorállamnak az egyik főkorifeusa, aki ezek hasznain utazta be a világot és élte a zsidó kommunista patkányok kiváltságos életét, azt nehéz kimosdatnod ebből a morális és szakmai mocsokból. Persze van az a pénz, amiért a zsidó kommunista terror haszonélvezőit mosdatni kell, de nem fog menni. A zsidó ribanc életútja, zsidó kommunists kapcsolatai ismertek. Nem kell hozzá "oknyomozni" sem. Menthetetlen a zsidó ribanc. Különösen akkor, amikor ahelyett, hogy lapítana, mint a komcsi zsidó szar a fűben, még neki áll feljebb. De a zsidó aljasság, arcátlanság örök, ezer évek óta ismert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!