Pottyondy Edina fröcsögve szállt bele Tóth Gabiba

2023. december 12. 18:15

Az pedig maradjon költői kérdés, hogy Koncz Zsuzsa, Bródy János vagy éppen Geszti Péter miért nem kerül soha Pottyondy céltáblájára?

2023. december 12. 18:15
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Pottyondy ismét kitett magáért.

»Minden héten megfogadom, hogy nem beszélek többé a Fricska-asszonyról. Már nem tudok újat mondani. […]« – kezdte újabb gyűlölettől és irigységtől vezérelt agymenését Pottyondy Edina, az internet vicsorgó démona.

Majd egy huszárvágással agyonütve saját bevezetőjét, ismét fröcsögve ugrott a énekesnőnek: »[…] Gabi ennek a rendszernek nemcsak termék, de jelképe is. […] Semmi nem irritál jobban, mint a hatalomhoz dörgölődzés, a közpénzből finanszírozott Rolex-életérzés, a gyerekkel lájkvadászat és az önbizalomtól duzzadó butaság és a tartalom nélküli magyarkodás. […]«

Majd megcsillantva és egyben megerősítve a jó liberális ismérveit elmondta, hogy mindezeket a dolgokat úgy hányja Tóth Gabira, hogy még csak nem is ismeri:

»[…] Én nem találkoztam vele személyesen, nem ismerem, de pontosan tudom, hogy milyen lehet a tapolcai viperával együtt élni. […]«

Hiába, ilyen egy igazi libsi: mindent is tud, nem kell neki ismerni az illetőt. Teljesen felesleges, hiszen ő felsőbbrendű, egy igazi géniusz. Megbélyegezhet mindenkit szabadon. Az pedig maradjon költői kérdés, hogy Koncz Zsuzsa, Bródy János vagy éppen Geszti Péter miért nem kerül soha Pottyondy céltáblájára?

Azokat sajnálom, akiknek egy-egy ilyen jól sikerült Potyondi-műsor után ki kell takarítani a stúdiót, mert azt a mocskot, amit kiad magából ez a nő, nagyon nehéz lehet feltakarítani. Talán nem is lehet.”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. január 19. 12:08
Edii ennek a wokefosnak nemcsak terméke, de jelképe is. […] Semmi nem irritál jobban, mint a felsőbbrendűen előadott irigy mocskolódás, a guruló dollárokból finanszírozott Progresszív-életérzés, a deviáns viselkedéssel és szóhasználattal, hajmeresztő faszságok kieszelésével lájkvadászat és az önbizalomtól duzzadó butaság és a tartalom nélküli fitymálkozás.
Epiphone
2024. január 13. 10:03
Amugy ez kicsoda?
Zafír
2024. január 06. 23:59
A cikkel az a probléma, hogy mindegy, hogy jobbról, vagy balról kritizálják Tóth Gabit, igazuk van! Sajnos ezt hozza a néppártosodás... Súlytalan, hétköznapi, és sokszor közönséges ,,titánok" próbálják meglovagolni az éppen aktuális ,,szélirányt" elvek nélkül. Nem az a probléma, hogy hirtelen megtért, és még csak nem is az , hogy valószínűleg nem lesz sokáig hívő, hanem, hogy ezt 8-10 bulvárlap címoldalán teszi, harsogva.
Apik
2024. január 01. 19:13
En nem szeretem ezt a gyulolkodo not, de most azert volt benne 1-2 igazsag amit mondott T. Gabirol, igaz pont nem o kompetens , hogy ossza az eszt ebben a temaban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!