Puzsér új könyve nettó környezetszennyezés

2023. december 10. 07:09

Kibaszott nyomasztó ez.

2023. december 10. 07:09
Puzsér Róbert
Új Péter
Szócikk

„Puzsér Róbert Metafizika című új könyvének tartalmával felesleges foglalkozni, egy kritikust sosem érdekli mi a tartalom, a kritika sziklaszilárdan arról szól, hogy elmondhassuk saját véleményünket gyerekkori traumáinkról, vagy a biciklisávokról, esetleg Tóth Gabi felfújt melleiről. Mindenkinek saját metafizikája van, na bumm, most Robinak is lett egy.

A könyv, dehogy könyv, ez a kapitalista profitorientált termék minden lapja fekete, minden oldala fehér betűkkel lett megnyomva. Olvashatatlan és ennek ellenére kurva drága. Előállítani és megvásárolni is drága. Persze van rajta haszon, csak az van. Kibaszott nyomasztó ez.

Puzsér fekete lelke lenne a kötet? Vagy a Pesti srácok kebelmelengetése, mert kibaszták a Facebookról a gyűlöletkeltő náci metafizikusokat? Vagy egy újabb Google felszopás, mert filléreket ad a tartalmakat gyártó Puzséroknak a megtekintések után? Mi ez a pusztító kapitalista középszer? Bassza meg, lehet, hogy újra el akar indulni a főpolgi címért, és ezzel a fossal érzékenyíti a fekete város című programját? Elnézést Mikszáth úr.

Majd jött a mozgatható betűk korszaka, a könyvnyomtatás. A 15. században sem volt praktikus a fekete papír és a fehér tinta.
Ma viszont a digitális nyomdák korában azt csinálunk amit csak akarunk, úgy basszuk szét a bolygót, ahogy kell, lényeg, hogy legyen pénz. Ez a fordított nyomtatás kurva sok tintát igényel, ezért is adja a bolt olyan drágán a könyvet, mert Puzsér keresni akar jó sokat. Neki a könyv, ahogy a Youtube-csatornája is csak egy eszköz, amivel tudja a profitot hajtani. Vehet belőle sört és unikumot.

A fekete oldalas könyv megnehezíti a jegyzetelést is, a könnyű kiemelést, és ami a legdurvább, gyenge fényviszonyok mellett szinte egyáltalán nem olvasható. Nincs is rá szükség.
Minden megvásárolt könyvvel a környezetet szennyezik a vásárlók, ilyen könyvet olvasni olyan, mint Dubajban papolni a klímahelyzetről, vagy Wolf Gáborral pénzt számolni egy Lexusban.

A fekete lapokat az index.hu kiadója adja ki, vagyis a tudjuk kik.”

***

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. december 11. 10:49
Totál padlón a libbcsikommcsik. Hé Klárika!! Ebből nem lesz kormányváltás! Sőt! Sohasem! A DK,az Apró villa valóságos fostalicska gyár! Ontják magukból a motoros változatot is. Utazhatnak vele a történelem szemétdombjára!
Wolfram004
2023. december 10. 20:22
Az egyik náci nácizza a másik nácit, miközben a Pesti srácokat nácizza. Nácizmus a köbön. Az ilyen nácik miatt mondják a nácik Magyarországra, hogy náci.
zsírgyík
2023. december 10. 19:47
Fú baszki, most aztán nagy a baj megkapta az “ellenforradalmi” pecsétet a puzsér könyve! Jellemző, ahogy lenácizza a Pesti srácokat ez a gyökér, miközben kritikát ír egy könyvről, amit egy sorstársa írt!
Korn
2023. december 10. 19:35
Puzsérnál kevés irritálóbb faszfej van az az oldalon, de a rozsomák fejű zújpeti közéjük tartozik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!