Iványi Gábor: Egyre erősebben szorongatnak bennünket

2023. július 10. 21:11

Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke azt mondta, hogy sok munkatársuk alig él jobb körülmények között, mint a közösség legszegényebb ellátottjai.

2023. július 10. 21:11

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség megismételt mentességi kérelmét is elutasítva, a Belügyminisztérium júliusban is levonta a köztartozásokat a metodista hitvallású közösség oktatási és szociális intézményeit megillető normatívákból. Több mint 125 millió forintot tartott vissza – írta közleményében Iványi Gábor, elnök.

A NAV-nál ugyan sikerült elérni, hogy felfüggesszék a végrehajtási eljárást, de továbbra sem utalják vissza az ennek ellenére levont 23 millió forintot. „Egyre erősebben szorongatnak bennünket az állami tulajdonú közműszolgáltatók is: a szolgáltatás kikapcsolásával, kötbérrel és egyéb szankciókkal fenyegetnek” – írta Iványi.

Hozzátette, sok munkatársuk alig él jobb körülmények között, mint a közösség legszegényebb ellátottjai. A fizetések csúszása gyakran megborítja a családi költségvetést, lakbérelmaradást, kilakoltatási veszélyt okoz. Ilyen körülmények között kell nap mint nap helytállniuk.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. augusztus 18. 11:34
Kezdem érteni az Iszlámot. Csak lerombolják azt , ami amúgy is működésképtelen......
survivor
2023. augusztus 18. 11:32
piramis-2 Hit Gyüli, Szcientológia... Akkor inkább Mohamed jöjjön... Az nem buzi(legalább).
survivor
2023. augusztus 18. 11:30
El lehet menni. Köztartozások ? Akkor ??
remi
2023. július 11. 10:15
Nem lehet azért olyan túl szoros az a nyakkendő, lévén ennek az aljas görénynek a családi bizniszegyháza még működik. Ez a legalja féreg 2015-ben a saját bejelentése alapján 11 millió Ft-ot "mikroadományoztatott" össze a Röszkén tombolva pusztító szegínmenekűtteknek, aztán ennyi pénzből sikerült neki vennie egy kis láda almát meg 3 kiló kenyeret, de az is a csomagtartóban maradt mert a határőrök a környékről is elhajtották. Ergo az akció teljes egyenlege: 11 millió (-pár liter benzin ára, de az nyilván számlára ment) maradt ennek az aljas gazembernek a zsebében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!