Óriási drogszállítmányt csíptek nyakon a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren (Videó)

2024. május 02. 09:35

Fél mázsa marihuánát találtak B. Gábor kocsijában és a Madridból érkező reptéri csomagjában.

2024. május 02. 09:35

Nyitókép: police.hu

A police.hu szerint a pénzügyőrök három gyanúsnak tűnő dobozt választottak ki a vizsgált csomagok közül a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A csomagokat Spanyolországban adták fel egy budapesti címre.

A dobozokban 20 kilónyi kábítószergyanús barnás-zöldes színű növényi származékot találtak. 

Az anyag bevizsgálásakor kiderült, hogy a növényi származék marihuána lehet. A NAV munkatársai feljelentést tettek. A rendőrség az üggyel kapcsolatban kiadott közleményében azt írta, hogy a nyomozók azonnal akcióba is lendültek, hogy minél hamarabb kiderítsék és elfogják a Madridból érkező küldemény címzettjét.

További 30 kiló marihuánát találtak

Pár órán belül már kattant is a bilincs egy 26 éves budapesti férfi kezén. B. Gábor autójában a rendőrök találtak további két bőröndöt, 

amikben összesen 25 vákuumcsomagban több mint 30 kiló marihuána volt.

Amikor a férfi lakását a nyomozók átkutatták, ott további kábítószereket, illetve mérlegeket, mobiltelefonokat és SIM-kártyákat találtak, de még kriptovalutákkal kapcsolatos iratokat és eszközöket is. Ezeket a reptéren és az autóban talált mintegy fél mázsa droggal együtt szintén lefoglalták. B. Gábort őrizetbe vették, majd letartóztatták.

Az elfogásról készült videót alább láthatják: 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Banned310
2024. május 02. 14:07 Szerkesztve
Szomorú 😥 óriásinak mondjuk nem nevezném😂😂
Reader
2024. május 02. 12:50
Szét kell osztani a libsik között, hagy szívják szét az agyukat. 😉
Rodolfo
2024. május 02. 11:57
Kovács Gergely és a full betépett Suzi most kaparhatja a kábszeres arcát a kétfogú kutyákkal együtt! A szörnyszülött Baranyi is sír, mert így nem lesz zsozsó az új fröccsöntött szobrokra. Mi lesz itt még ezek után? Lackner vallani fog? Czeglédi 5 év nyugalom után börtönbe vonul?
Kristály
2024. május 02. 10:17
Szabó Timea szabin volt hogy nem tudott utána menni??????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!