Arcátlanul beletörölte a lábát a vidéki emberekbe a baloldal zászlóshajója

2024. január 19. 12:16

Ez a kis cikk mindent elmond a destruktív, bomlasztó 444-ről és természetesen a magyar baloldali (független) sajtóról.

2024. január 19. 12:16
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Isten látja lelkemet, nagyon szerettem volna arról írni, hogy a baloldali, magát hamisan függetlenként aposztrofáló média korrekt, előremutató és építő jellegű írással jelentkezett az új esztendőben. De sajnos nem tudok ilyen cikket írni. Mégpedig azért nem, mert egész egyszerűen nincs ilyen. Sőt miután elolvastam a 444.hu viccesnek gondolt cikkecskéjét arról, hogy milyen szuper és nagyszerű a belvíz, mert azon nagyon jól lehet korizni és hülyéskedni, nagyon felháborodtam.

Az írásból két dolog azonnal szembeötlő: a cinizmus és a vidéki emberek mélységes lenézése. Íme néhány mondat a cikkből:

»(...) A mindig is sátántangós hangulatú, nyomasztó jelenségként számontartott belvíz egyik pillanatról a másikra dzsentrifikálódott, sőt egyenesen menő jelenséggé vált. (...) De ennek 2024-re lett egy egyáltalán nem mellékes következménye is: mivel annyi talajvíz van mindenfelé, a lakosság nem mezőgazdaságból élő 90 százaléka is felfedezte, hogy a belvíz milyen szórakoztató. (...) Most viszont egyszerre óriási területeket fedett be a hómentes jég, ahol nemcsak ingyen, de ráadásul remek környezetben és veszélytelenül lehet jégen hülyéskedni.(...)«

Tehát a 444.hu szerint az, ami megkeseríti a magyar gazdák életét és beláthatatlan károkat okozhat a magyar mezőgazdaságnak, az egyszerűen menő. Így a lakosság nem mezőgazdaságból élő 90 százaléka jót hülyéskedhet a befagyott belvízen korcsolyázva. A 10 százalék meg azt csinál, amit akar, hiszen úgy is felvilágosulatlan bunkó és nem mellékesen Orbán-szavazó.

Ez a kis cikk mindent elmond a destruktív, bomlasztó 444-ről és természetesen a magyar baloldali (független) sajtóról. Benne van minden, a vidéki, gazdálkodó, földből élő emberek megvetésétől a cinikus, nagyképű, eltartott kisujjal szójalattét szürcsölgető, magát alternatívnak és haladó gondolkodásúnak gondoló liberális budapesti értelmiségiek arroganciájáig.

Na fiúk, ezért fogtok most is veszíteni, mert ezt így nem lehet. Ebből van elegük az embereknek. További jó hülyéskedést!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: 444.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. január 20. 12:59
A 444 érveléstechnikája a részigazságból csúsztatással eljutni a rendszerdöntésig. Mi itt a részigazság? Az, hogy a falusi lakosság 90%-a nem a mezőgazdaságból él. Ez igaz, de igaz volt már 30-40 évvel ezelőtt is, mert az egyéni parasztgazdából csóró gyári proli lett, közben művelte szakadásig a kis háztájiját, mert benne volt a parasztvér. A gyerekei nem akarták ezt az önkizsákmányoló életmódot folytatni, így elköltöztek és már nem parasztok. Ott maradtak a faluban a nyugdíjasok, amíg meg nem halnak. Mi a helyzet a 10%-al? Az bizony nagyüzemi gazdálkodást folytat, uniós pályázati pénzeken vásárolt több 10 milliós gépekkel. Az ún. mikrogazdaságokat (5-10 hold) nem támogatja senki, el fognak halni. Hát így áll most a paraszti életforma, vagyis sehogy. Mezőgazdasági ipari nagyüzem van, amelyek gépesített ipari módon működnek.
tizennyolcfok
2024. január 19. 19:39
"nagyon felháborodtam" helyes, csépányi. sivalkodj, rikácsolj, hisztizz, te ennyit tudsz, ezért tartanak. neked ennyi eszed van.
pipa89
2024. január 19. 17:01
Hadd vágják maguk alatt a fát! Pofonfa lesz az, megint. Bizony, jó nagy pofonfa lesz, ami rájuk dől.
Conduct
2024. január 19. 16:46
Köszönjük független Cs.Balázs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!