Rendkívüli! A hatalom átvételére készült egy csoport Magyarországon, 150 rendőr csapott le (VIDEÓ)

2024. január 24. 09:03

A Szkíta Magyarország tagjai kilátásba helyezték a magyar katonák lefegyverzését, és a kormány letartóztatását is.

2024. január 24. 09:03
null

A police.hu arról ír, hogy nyolc gyanúsított az ország irányításának átvételére készült, és kilátásba helyezte a magyar rendőrök és katonák lefegyverzését is, amennyiben azok ellenállást tanúsítanak. Végül a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nagy erőkkel vetett véget a szervezkedésnek tegnap hajnalban.

Az előzményekről azt írják, hogy tavaly novemberben került elő egy olyan videó, melyen egy társaság tagjai bejelentették: megalakítják a Szkíta Magyarországot, és megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését.

Bejelentették: mind a volt, mind a jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni.

Elmondták, hogy rövidesen megtörténik a magyar rendőrség lefegyverzése és a katonaság átállítása, amennyiben azok ellenállást tanúsítanak. Időközben sikerült azonosítani a szervezet tagjait, akiknek elfogására tegnap hajnalban került sor, írják.

Mivel nem volt kizárható, hogy a tagok lőfegyverrel rendelkeznek, ezért a rajtaütések végrehajtására az NNI a Terrorelhárítási Központot kérte fel.

 Tekintettel a jelentős számú helyszínre és gyanúsítottra, illetve arra, hogy ezeknek a felszámolását egyszerre kellett végrehajtani, a TEK műveleti egységei mellet az elfogásokat az NNI Műveleti Szolgálatának egységei és a KR Bevetést Támogató Osztálya támogatta, írják.

Hangsúlyozzák: a Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun vármegyékben, illetve Budapesten végrehajtott akcióban közel 

150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és kutatásokat.

A számok: összesen 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek.

„A társaság elszántságát tükrözi, hogy a kutatások során a nyomozók több helyszínen feltehetően éles maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt találtak,

 továbbá gáz- és riasztófegyvert, valamint gumilövedékes fegyvereket és légfegyvereket foglaltak le. Ezek mindegyikét a nyomozás során szakértői vizsgálatnak vetik majd alá” – közöl döbbenetes részleteket a police.hu.

A lefoglalt tárgyak között szerepelnek még különböző – 

a magyar állam létezését tagadó – dokumentumok

 és a Szkíta Magyarország nevű szervezettel kapcsolatos iratok is. Az NNI munkatársai találtak olyan okmányokat is, amiket a társaság állított ki tagjainak. Ezek között voltak személyazonosító igazolványok, forgalmi engedélyek, de még diplomáciai mentességet igazoló papírok is. A rendőrök lefoglalták a szervezet tagjainak informatikai eszközeit és elektronikus adatait is a további bizonyítékok beszerzése érdekében – írják.

Nyitókép: police.hu

Összesen 362 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. január 26. 23:07
Elmebeteg nácik...! Nyilván káoszt akartak teremteni, amibe a kommunistákat is bevonták volna...
paater-gregor
2024. január 25. 13:06
Járt itt-ott pár Posta-érett meg szkíta. Pártütött. Mármost avégett megszítta.
imamalom
2024. január 25. 10:16
A Magyarok világkongresszusa előtt kellet egy kis riadalom keltés... Szánalmas ez a TEK... Legközelebb majd egy óvodába fegyvereznek le három 5 évest akik szabotálják majd a kelkáposzta főzeléket...
ProletarFC
2024. január 25. 04:19 Szerkesztve
Mostantól Herodotosz által a világ legöregebb népének tartott nomád szkíták mind megfigyelés és üldözés alá kerülnek. Korábban is megfigyelték a nomád szkítákat, hiszen azt is leírták róluk, hogy kendertől révültek. Mindenki gyanús aki kendertől révül, mert az csak is libernyák lehet, a premiszákból pedig az következik, hogy a szkíták voltak a bolygó első libernyákjai! Eleve a szabad fegyverviselés is (ugye mintha Puzsér is erről filozófált volna valamikor), ami szkítáknál és gyakorlatban és elviekben is azt jelentette, hogy nem rabszolgák hanem szabad emberek, az is anarchizmus és szélsőlibernyákizmus ha valaki nomád!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!