Kocsis válaszolt Gyurcsányéknak: „Azért önöknek van bőr az arcukon, serpenyőgyártó cégek könyörögnek a technológiáért” (VIDEÓ)

2024. február 26. 14:45

A Fidesz frakcióvezetője költői kérdése az ellenzékieknek: „miért várjuk el, hogy lemondjanak, ha a főnökük sem tette meg korábban?”

2024. február 26. 14:45

Mint arról beszámoltunk, hétfőn megkezdődött a parlament tavaszi ülésszaka, mely során Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalás keretein belül számolt be a korábbi ülésszak óta végzett kormányzati munka eredményeiről.

Ezt is ajánljuk a témában

A frakcióvezetők felszólalásai között Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is elmondta véleményét az ellenzék megnyilvánulásairól, miután felállással emlékeztek meg a napokban elhunyt Alekszej Navalnijról.

Kocsis azzal kezdte, hogy „önök egy orosz állampolgárról megemlékeztek ma, de van magyar állampolgár is, aki harcosan kiállt a demokrácia eszméje mellett, ő Nagy László, akinek kilövették a szemét. Az ő emlékére nem álltak fel egy percre, és ezt én szégyellem”.

Azért önöknek van bőr az arcukon, serpenyőgyártó cégek könyörögnek a technológiáért, abban biztos vagyok

– fogalmazott a frakcióvezető, majd hozzátette: „a gyermekvédelmi törvény pontjait nem támogatták a baloldali képviselők, 2013-ban sem szavazták meg az erre vonatkozó szigorítást, majd 2016-ban sem a gyermekvédelmi jelzőrendszer kialakítására vonatkozó javaslatot.”

Kocsis Máté kijelentette, az ellenzék többek között azt is elhallgatja, hogy a bicskei gyermekotthon igazgatóját még Demszky Gáborék nevezték ki, húsz évig élvezte a bizalmukat, majd Tarlós István főpolgármester kezdeményezte a kitüntetések visszavonását.

„Nyugalom elvtársak, még nincs vége, most jön a nehéz rész. Az a Varju László nem vállalja tetteinek következményeit, aki most kalimpál. Őt választási csalásért ítélték el. Ön egy bűnöző, Varju elvtárs.

Itt van Fekete-Győr András, füstgránát-hajításka történt, hogy momentumos legyek.

A tetteknek van következményük, az önök vezére vezette be a baloldalon, hogy semminek nincs következménye” – fogalmazott Kocsis.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. március 03. 12:56
Gyurcsány a mai politika szégyene.Ez a pszichopata, szemkilövető gazember még mindig az ellenzék vezetője lehet.
catalina11
2024. február 27. 16:57
élmény volt nézni, ahogy Orbán és Kocsis Máté elkente a libernyákok száját...
Mindenhova
2024. február 26. 19:15 Szerkesztve
Kocsis Máté mindent visz. Ami a kommunikációt illeti, messze a legjobb az egész kormányban, nagyon érzi a libernyákok gyenge pontjait. Folyamatosan brillirozik, leginkább azért, mert a baloldalon még csak közelében sincs hasonló súlyú ellenfél.
GrumpyGerald
2024. február 26. 18:38
COViD idején nem volt ekkora padlófelmosás...! Szép volt Kocsis, ezzel ellesznek egy darabig. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!