A nemzetközi jogász Magyar Péter szavairól: „Hamuban sült f*szság”

2024. március 21. 09:15

Lattmann Tamás nem kertelt.

2024. március 21. 09:15

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

A Mandiner beszámolt róla, hogy Magyar Péter szerdán vallomást tett az ügyészségen. Lattman Tamás Facebook-oldalán kommentálta Varga Judit exférjének azon gondolatait, miszerint Rogán Antalnak keresnie kellene egy olyan országot, ahonnan nincs kiadatás.

Komolyan: amikor ekkora hamuban sült f.szságot képes komolyan mondani valaki, akkor tudod, hogy kamu az egész.

A kiadatás legfeljebb a hülye amerikai filmekben működik így” – írta Lattmann.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem
2024. március 21. 19:39
Ez is lebukott! Rogán embere. Tuttam!
ThunderDan
2024. március 21. 13:55
Ja, Szkájvóker! Tessék, egy újabb NER-es propagandista! Írhatod az újabb facebook posztot a focistafeleség nevében...
ThunderDan
2024. március 21. 13:54
Már a Lattmannt is Tóni fizeti. :)))))))))))))
elfújta az ellenszél
2024. március 21. 13:35
Latyman mondott már mindenfélét, de úgy látszik ez a faszkalap még nála is kiveri a biztosítékot. Mondjuk aki nem jogász mint ők ketten, de van egy kevés gógyija az is látja mennyire nehéz helyzetbe hozta saját magát. Hangfelvételeket csak illegális úton készíthetett, tehát ha vannak akkor sem használhatók fel jogi eljáráshoz (szemben a bírói engedéllyel lehallgatott Schadlról készített felvételekkel). A másik hogy kormánytagok lehallgatása minősített jogsértés, tehát nem csak személyiségi jogi szempontból, hanem állambiztonsági szempontból is bűncselekmény, hiszen bárkihez kikerülhetnek a felvételek. Cseppet sem bánnám ha bevarrnák ezt a M. Pétert, mert megérdemli az asszony bántalmazás miatt, de az valószínűleg nem éri el azt a küszöböt jogi szempontból, amit megérdemelne,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!