Magyar Péter emberként és politikusként is megbukott

2024. március 26. 10:32

Nárcisztikus elvakultságában azt hihette, hogy a történések középpontjába katapultálta magát, valójában viszont a közélet szemétdombján végzi.

2024. március 26. 10:32
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

„Hangfelvétel

Bomba, de nem atom. Hogy mekkora rombolást végez a politikai térben, azt hetek, vagy inkább hónapok múlva tudjuk meg, az azonban már most világos, hogy Magyar Péter emberként és politikusként is megbukott.

Nárcisztikus elvakultságában azt hihette, hogy a történések középpontjába katapultálta magát, valójában viszont a közélet szemétdombján végzi.

Rakjuk össze a történetet. A házassága Varga Judittal megromlott, hogy miért, arról Varga Judit egy bántalmazás-videóval elmondta a saját, hitelesnek tűnő álláspontját. 2022 decemberében már ott tartott a dolog, hogy Varga csak rendőri kísérettel mert hazamenni a holmijáért, hogy végleg elhagyja Magyart. Aki kiabálásig menően tiltakozott ez ellen. A rendőri jelentés szerint Magyar azt kiabálta, Varga nem mehet sehova, nem viheti magával a gyerekeket (akik nem voltak ekkor a helyszínen). A rendőri jelentésben foglaltak szerint a férfi azzal fenyegetőzött, hogy »majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked. Az egész kormány bele fog ebbe bukni, óriási botrányt csinálok ebből.«

A házaspár később kibékült. Rá egy hónapra Magyar Péter titokban elkészítette a hangfelvételt.

Abból világosan kiderül, hogy miután bekapcsolta a felvevőt, a feleségével lényegében elismételtetett egy korábbi beszélgetést, újra kérdezte a részleteket, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy hangfelvétele legyen róla.

Miért? Idézzük föl a rendőri jelentést: »majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked. Az egész kormány bele fog ebbe bukni, óriási botrányt csinálok ebből«. Hát ezért. Miért most? Mert a kegyelmi ügy helyzetet teremtett, az influenszer-tüntetés fölerősítette, alkalmasnak tűnhetett a pillanat. Az is volt, az első interjú két és fél milliós nézettsége Magyart egyik napról a másikra az első vonalba emelte. Mégsem lesz belőle semmi. Mert csak rombolni tud, építeni nem.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. március 27. 07:42
Ha ez volt a célja,elérte.Bizony emlékezni fognak Magyar Péterre, úgy mint egy klasszikusan betegagyú hülye pöcs modelljére.
Namond
2024. március 27. 07:08
A gerinctelen BenCsókának nem a csúnya csúti kuruc, Hasimodu nárcizmusával, eredménytelen és ostoba kül- és gazdaság politikájával kellene foglalkozni?
Ez D-dúr és e-moll
2024. március 26. 19:53
"Rodolfo ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. március 26. 17:06 Újabb 'mi lett volna, ha' sztori.😂😂 Ha ez, ha az, semmi konkrétum, csak ugrabugrálsz te is a labda korul, ahogy OV még tavaly nyáron jellemezte a viselkedéseteket. Szánalmas ahogy próbálkoztok újra és újra a semmivel." A magadfajták ugyanígy beszéltek 1988-ban és 2008-ban is, hogy történelmi(bb) példákat ne is említsünk. Persze, lehet, hogy bizonyos szellemi és erkölcsi szint alatt ez így természetes.
KBA98
2024. március 26. 19:25
MP nem politikus, hanem egy métely!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!