Tordai Bence szerint a fociultrákat egytől egyig életfogytiglanra kellene lecsukni

2024. március 03. 12:09

A politikus Fekete-Győrt vette ilyen módon védelmébe, akit hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek.

2024. március 03. 12:09
null

Mint ismert, Fekete-Győr Andrást hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt egy év börtönbüntetésre ítélték, két év próbaidőre felfüggesztve. Ellenzéki kollégája, a párbeszédes Tordai Bence ezzel kapcsolatban keddi parlamenti felszólalásában azt találta mondani, hogy egy tüntetésen egy füstgyertyának az eldobása nem összehasonlítható azzal, ahogy a fociultrák használják a pirotechnikai eszközöket. 

A maguk fociultráit egytől egyig életfogytiglanra kellene lecsukniuk, hogyha azt gondolják, hogy a pirotechnikai eszközök használata az egy ennyire veszélyes dolog”

– vélekedett a politikus.

A Magyar Nemzet azonban felhívta a figyelmet arra, hogy a pirotechnikai eszközöket a labdarúgó-mérkőzéseken az ultrák nem dobálózásra használják, hanem rendeltetése szerint a kezükben tartják, forgatják, ami a látványt, a hangulatot fokozza a stadionban, de nem irányul senki ellen.

Megesik, hogy valaki valamilyen eszközzel megcéloz más szurkolót, biztonsági őrt vagy rendőrt, de ilyen esetben a kamerafelvételekkel általában azonosítani tudják a hatóságok a tettest, és ugyanolyan büntetés vár rá, mint Fekete-Győr Andrásra és társaira, akik a Kossuth téri tüntetésen rendőrökre támadtak pirotechnikai eszközökkel.

Nyitókép: Máthé Zoltán/MTI

 

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­ ­d­ö­­g­ö­­s­­­ ­l­­á­­n­­­y­­o­k­ ­v­­á­­r­­n­­a­k­­­ ­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
kőbaltás
2024. március 07. 05:36
Tordai Bence egy jól fizetett terrorista.
Zoltan70
2024. március 04. 09:21
Ugyanakkor a maguk nemzetárulóit egytől-egyig halálbüntetéssel kellene sújtani, mert a maguk bűnének az a méltó büntetése!
lacika-985
2024. március 04. 09:02
Hülye irigy sehonnai senkiházi embernek nem nevezhető génhibás massza - ez Tordai és az összes ballibernyák pufajkás munkásőr fattyú .. Ezek akarnak nekünk szabályokat hozni ???? A lónak a faszát a valagatokba .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!