Zsigmond Barna Pál: Elítélt bűnözőknek nincs helye a parlamentben (VIDEÓ)

2024. március 03. 22:56

A budapesti Fidelitas elnöke szerint pedig „fekete öves bűnözők ülnek öltönyben a Parlamentben, holott a találó viselet a rabruha lenne”.

2024. március 03. 22:56
null

Elítélt bűnözőknek nincs helye a Parlamentben – közölte Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának a parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán, aki egy videót is megosztott a poszt mellé. Ezen a budapesti Fidelitas egyik akciója látható.

„Az elmúlt napokban Fekete-Győr Andrástól és Varju Lászlótól volt hangos a teljes magyar sajtó” – emlékeztetett a videóban Renge Zsolt, a budapesti Fidelitas elnöke.

Szerinte „fekete öves bűnözők ülnek öltönyben a Parlamentben, holott a találó viselet a rabruha lenne”.

Renge arra is emlékeztetett, hogy Gyurcsány Ferenc a mai napig nem vállalta a felelősséget azért, hogy miniszterelnökként a saját nemzetére támadt.

Nyitókép: képernyőmentés, Facebook

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­l­­á­n­­­y­o­­­k­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­a­k­­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Sulammit
2024. március 06. 11:03
Barkóczi Balázst is jogerősen elítélte a bíróság garázdaságért, és benn ül a Parlamentben a gazember. Ráadásul a dekadens párt árnyék oktatási izéje.
Tommaso
2024. március 05. 22:20
Az elmult napol a fideszes pedofiliarol szoltak, igy a fidesz miatti forintromlasrol alig esett szo.
Tommaso
2024. március 05. 22:18
HA hazank jogallam lenne, a fideszes kepviselok tobbsege, Orbannal az elen, bortonben rohadna. Ki, miert, lopasert, hazaarulasert, pedofiliaert, remhirterjesztesert, kornyzetszennyezesert, fegyveres puccskiserletert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!