A mentők vitték el a Kasszás Erzsivé vált férfit

2017. november 24. 10:46

Egy bedrogozott árufeltöltő Kasszás Erzsinek képzelte magát és előadta a reklámfilm teljes koreográfiáját a munkahelyén. A mentők vitték el.

2017. november 24. 10:46

Egy élelmiszerbolti árufeltöltőként dolgozó férfi ordítva énekelte a reklámokból jól ismert Kasszás Erzsi slágerét, majd annak teljes koreográfiáját is bemutatta a boltban döbbenten vásárló közönségnek – írja az Országos Mentőszolágálat.  

A mentők hamar a helyszínre értek, és azt tapasztalták, hogy az önjelölt előadó teljesen önkívületi állapotba került, ezért a rutinos mentőtiszt véget vetett a performansznak, amit tapssal és ovációval jutalmaztak a zavart férfi szemlélői. A férfi elmondta, hogy tudatmódosítószert fogyasztott ez okozhatja a zavartságot. Nem meglepő, hogy a rendkívüli felszabadultságát pillanatok alatt halálfélelem és szorongás váltotta fel. Ellátás után rendőri kísérettel szállították a toxikológiai osztályra.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2017. november 24. 22:25
Előfordul az ilyesmi. Úgy látszik.
Lanchaster
2017. november 24. 12:43
Ilyen jól keresnek az árufeltöltők??
még fokozza
2017. november 24. 12:09
Inkább drogozzon valaki, mint állatokra vadászva élvezze a halálukat. Vagy képzelje magát nőnek, csak ne bántson élőlényt.
duzur
2017. november 24. 11:49
Engem az érdekelne, hogy mit szólnak a Kasszás Erzsik, ha automata-kasszákkal helyettesítik öket ? Lehet, hogy az nem ilyen érdekes, de annál fontosabb hír lenne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!