Csókay András lándzsát tör a kínai vakcina mellett

2021. március 02. 18:31

Az ismert idegsebész a Mária Rádió Facebook-oldalán áll ki a hagyományos technológiával készült oltóanyag mellett.

2021. március 02. 18:31
null

Az ismert idegsebész szerint orvoskollégái is hiteltelenül tájékoztatják a lakosságot azokról a vakcinákról, amelyeket az állami egészségügyi intézmények megvizsgáltak és engedélyeztek. Csókay szerint a kínai vakcina hagyományos technológiával készült, elölt vírust tartalmaz, ami egy évszázados, bevált, jól sikerült technika. Ennek a módszernek a segítségével készült az a vakcina, amelynek eredményeképp százmilliók menekültek meg, ezzel a technológiával készült az Ebola elleni vakcina is.

S azt kéri, mindenképp adassák be az emberek a vakcinát még akkor is, ha a háziorvosok megpróbálják erről lebeszélni. Csókay úgy fogalmaz, „valószínűleg alulinformáltak, esetleg politikailag felülmotiváltak, ne hallgassunk ezekre a szirénhangokra. Isten áldjon titeket!”

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2021. március 03. 06:45
Akik annyira ostobák és politikailag csőlátásúak, hogy inkább hisznek orvosi kérdésben egy politikusnak, mint egy szakembernek, azokat nem nagyon tudom sajnálni.
johannsebastian
2021. március 02. 22:40
Olyan hiteles emberek kiállására van szükség, akik le tudják leplezni a politikai érdekek jelen helyzetben embertelen színjátékát. Köszönjük!
szodabár
2021. március 02. 21:49
Az AstraZeneca vakcináját jóváhagyta a brüsszelita sóhivatal. A franciák és a németek mégsem kérik, mert szerintük mégsem adható úgy, ahogy a sóhivatal jóváhagyta. Amellett, hogy ez durva nagy öngól volt, bebizonyosodott, hogy az eu jóváhagyását a hajukra kenhetik és semmibe vehetik, ha úgy gondolják.
Kettőazkilenc
2021. március 02. 20:27
Ha felmerül a kérdés akár mutációk elleni hatékonyság, akár mellékhatásokkal kapcsolatban ez a Sinopharm oltóanyag amiről a legtöbbet tudunk. Kár, hogy az ellenzék átpolitizálta. 100 évig jó volt amit kaptunk és megmentett csomó azelőtt dúló betegségtől, ez csak most van, hogy jujjmindmekhalunk meg mindenki szakértő lett, hogy hirtelen érdekel ki csinálta milyen technológiával, meg vajon milyen jóváhagyási lépéseken ment keresztül. Még jó, hogy ugyanezek az emberek nem nézik át egy repülőgép műszaki rajzát meg kérik számon a karbantartási protokollt mielőtt felülnének utazni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!