IMF: Itt a kilábalás kora

2010. április 25. 12:43

Dominique Strauss-Kahn IMF vezér a világgazdaság kilábalásáról értekezett Washingtonban. Szerinte a görögöknek nem kell félniük az IMF-től.

2010. április 25. 12:43

Az IMF és a Világbank és a Húszak (G20) tavaszi, washingtoni tanácskozásán Strauss-Kahn úgy vélte, minden pénzügyi vezető egyetért abban, hogy a kilábalás megkezdődött.

A vezérigazgató szerint a világgazdaság az újjáépítés szakaszába érkezett, de nagy kihívás a növekedés különbözősége a térségek között, és a legnagyobb kockázat az, hogy vajon növekszik-e a tőkeáramlás a felzárkózó gazdaságok felé.

A Görögországnak nyújtandó pénzügyi támogatásról Strauss-Kahn nem 
nyilatkozott, mondván, hogy a tárgyalások még csak most kezdődnek. Annyit jegyzett meg, hogy a görög állampolgároknak nem kell félniük az IMF-től, azért vagyunk itt, hogy segítsünk nekik.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. április 25. 20:15
Figyellek! Hol van feliffey ?
kanpalisoda
2010. április 25. 18:33
"Kahn úgy vélte, minden pénzügyi vezető egyetért abban, hogy a kilábalás megkezdődött." Átjött a Besenyő Kohn bácsi, és megmondta a véleményem. Hogy itt mi kezdődött meg, azt talán a világ döglődő népeitől kellene megkérdezni, nem pedig a minden valóságtól régen elszakadt "Stratos.lakóktól"(D.Korten) akik mindent megtesznek a valóság meghamisításáért, és azért hogy az emberek fejében összálljon a kép.
crm114
2010. április 25. 16:15
Rettenetesen sajnálom szegény görögöket. Nyilván az a normális, ami eddig Görögországban folyt (stagnáló termelékenység mellett meredeken emelkedő árak és még meredekebben emelkedő bérek). Természetesen az államcsőd sem azért van, mert a görög állam több hitelt vett fel, mint amennyit törleszteni tud - nem, minden a csúnya-csúnya bankárok bűne!
miloka
2010. április 25. 15:03
Kedvesek! megengedik, hogy vége legyen a válságnak!! ( ami az ő hathatós segítségük nélkül nem is lett volna)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!