Breitbart: A konzervatív magyar kormány következetesen ellenzi az ukrajnai fegyverszállításokat

2023. március 27. 09:00

Az amerikai lap annak kapcsán írt az Orbán-kormány álláspontjáról, hogy a brit kormány bejelentette: a Challenger 2 harckocsik mellett szegényített urániumot tartalmazó páncéltörő lövedékeket is átadna Ukrajnának.

2023. március 27. 09:00
null

A Breitbart beszámolt arról, hogy a brit kormány a Challenger 2 harckocsik mellett szegényített urániumot tartalmazó páncéltörő lövedékeket is átadna Ukrajnának.

A cikk az orosz vezetés reakciója mellett a magyar kormány véleményét is közölte. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy

Magyarország nem támogat olyan lépéseket, amelyek a háború eszkalációját idézhetik elő.

A konzervatív magyar kormány következetesen ellenzi az ukrajnai fegyverszállításokat és az Oroszország elleni szankciókat, azzal érvelve, hogy ezek az intézkedések a nyugati országoknak ártanak.

Fotó: Anatolii Stepanov / AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2023. március 27. 09:59
Meg kell nézni, mit műveltek az amerikaiak Jugoszlávia bombázásakor a szegényitett urániumot tartalmazó lövedékekkel!!!!!! A mai napig tart a hatása, döbbenetesen sokan lettek rákosok!!!!!!!! A briteknek elment az eszük! Már megint!
elfújta az ellenszél
2023. március 27. 09:53
Nem a fegyverszállítások ártanak a nyugati országoknak, hanem a szankciók egy része. A fegyverszállítás Ukrajnának árt, csak még nem tudnak róla
llnnhegyi
2023. március 27. 09:48
Bidennel, Ursulával, Ukrajnával együtt buknak a DK-sok is. Mindenki figyelmébe ajánlom! Gyurcsány Ondó Ferenc sokkot kap!
nemecsekerno_007
2023. március 27. 09:38
Kell valami, amivel az indiánok tudják irtani egymást?! Erre kell a fegyver.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!