Ezeket a vadakat beengedő politikusokat kéne eltakarítani

2023. augusztus 19. 14:18

S mindjárt ezután kezdődhetne a rendcsinálás, melynek eredményeképpen ezek a tetvek egymás lábát csókolgathatnák odahaza.

2023. augusztus 19. 14:18
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Muszlim »gyerekek« arra kényszerítenek Belgiumban egy fehér kissrácot, hogy csókolja meg a lábukat. Miután a fenyegetések hatására ez megtörténik, még meg is verik.

Hát itt tart ma a wilkommenskultur.

S persze lenne megoldás. Előbb ezeket a gyarmatosító vadakat Európába beengedő nyugati politikusokat -valójában szinte a teljes nyugati politikai elitet- kellene arra kényszeríteni, hogy csókolja meg a lábunkat, s mindjárt utána eltakarítani mindet a közélet közeléből is, örökre. S mindjárt ezután kezdődhetne a rendcsinálás, melynek eredményeképpen ezek a tetvek egymás lábát csókolgathatnák odahaza.

És akkor nézzék a mai nyugati valóságot, ha képesek nézni...”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. augusztus 20. 08:58
"Előbb ezeket a gyarmatosító vadakat Európába beengedő nyugati politikusokat -valójában szinte a teljes nyugati politikai elitet- kellene arra kényszeríteni,..." Ejnye Zsoltika! -hogy Te miket vetsz fel?! Megalázni, leváltani Európa vezető zsidóságát?! -na ez nem eladható gondolat! Európa cionista zsidó vezetése stabil, és megingathatatlan! Simon Perez a túlvilágon is csak rád mosolyog a naivitásodért...
Ez D-dúr és e-moll
2023. augusztus 19. 23:07
Bayer kissé hitelesebb volna, ha ugyanilyen elánnal emelné föl a hangját a tervezett félmilliós vendégmunkásimport ellen (mert, mint tudjuk, Nyugaton is vendégmunkások importjával kezdődött az eliszlámosítás) és a magyar vidéken idősek százait bestiális kegyetlenséggel meggyilkoló cigányok rémtettei ellen.
Ez D-dúr és e-moll
2023. augusztus 19. 23:01
"rocktoberi-2 nyugatiszél 2023. augusztus 19. 19:29 Csak egy született hülye keveri össze a migricekkel a vendégmunkásokat. Vagy aki készakarva csinál hülyét magából." Csak egy született hülye nincs tisztában azzal, hogy Nyugaton is vendégmunkások importálásával kezdődött az eliszlámosítás.
nyugatiszél
2023. augusztus 19. 19:20
Orbán most akár félmilliót importálni ide hozzánk. Jó reggelt kívánok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!