Tóta W. a lengyel helyzetről: Szóval nem, nem ilyen lesz ez Magyarországon, amikor eljön a vége, hanem sokkal fájdalmasabb

2024. január 21. 14:54

„Minden egyes lopás közelebb hozza a leszámolást, és tovább élesíti a bárdot” – írja a HVG publicistája.

2024. január 21. 14:54
null

Tóta W. Árpád legutóbbi írásában a lengyel helyzetről írt. Úgy fogalmazott, azért tudták leváltani a lengyel kormányt, mert a populistáknak sosem volt akkora hatalmuk, mint Magyarországon a Fidesznek, állítása szerint ez volt a reményük is a lengyeleknek. 

Nyilván lett volna ott is elég jelentkező felzabálni a vidéki kastélyokat, az egyetemeket és a közpénzjelleget, csak nem volt rá ennyi lehetőség. Így a felgyűlt bűnök is csekélyebbek. Kevesebb a bűnöző, rövidebbek a börtönévek”

Azt írta, hogy Magyarországon ez nem ilyen lesz, „itt a bűnök súlyosabbak és látványosabbak”. Úgy folytatta: hogy mennyire lehet sikeres stratégia bűnözőkért és „lakájokért tüntetni, azt viszont kicsiben eljátsszák nekünk a lengyelek”.

 Lesz csontváz minden hétre. Most még utcára viszi a PiS híveit a lojalitás, az összetartozás és a vereség közös élménye”

– szögezte le, majd azt írta, hogy „forradalmat Táncsicsokért, hősökért lehet csinálni, nem elnöki kegyelemmel kimosdatott latrokért”. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Szabadságért, egyenlőségért, testvériségért esetleg. De azért, hogy szerezzük vissza a Matolcsy gyerek Porschéját... hát, ez valószínűleg megfeküdné még a Békemenet gyomrát is. Rendszert váltani csak így lehet: országos szemétszedéssel. Különben minek váltanánk rendszert egyáltalán, ugyebár” – közölte.

Szóval nem, nem ilyen lesz ez Magyarországon, amikor eljön a vége, hanem sokkal fájdalmasabb. Viszont messze van az még. És addig még sok-sok bűnt és zsákmányt fel lehet halmozni. De kicsit már kellemetlen lehet belegondolni, hogy minden egyes lopás közelebb hozza a leszámolást, és tovább élesíti a bárdot”

– zárta az írását a HVG szerzője..

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 293 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoltan70
2024. február 04. 18:10
Tudod Árpici az a gond az elképzeléseddel, hogy kifelejted belőle az ellenfeleidet. Leszámolást emlegetsz, fájdalmat és bárdot, de az nem jut eszedbe, hogy ha ezt meglépitek, akkor bizony fegyver lesz a mi kezünkben is és azt bizony használni is fogjuk. Ellenetek. Az pedig nektek is fájni fog, mert lehet, hogy titkot súgok meg neked, de a ballib ugyanúgy tud vérezni és meghalni, ahogyan a konzervatív gondolkodásúak. Te, Fleck Zoltán, Pankotai Lili, Perintfalvi Rita és a hasonlóan gondolkodó anarchista csürhe azt hiszitek, hogy mi békésen tűrnénk, hogy "levágjatok" minket. Ez hatalmas hiba részetekről. Szerintem engedjétek el az erőszakos vonalat, mert a létezésetek végét hozná el, a létezésetek végét!! Apropó zsákmány, hogy is van az a külföldi pártfinanszírozás a guruló dollárokkal, vagy a Lánchíd projekt és akkor sorolhatnám napestig a részetekről folytatott lopást és zsákmányfelhalmozást. Szóval szerényen lázíts, mert elszabadulhatnak a dolgok és akkor már hiába fogsz picsogni!
templar62
2024. február 04. 17:46
Elkésett az ipse . Megelőzte a történelem . A kasza egyenes Európaszerte . A hadügy , külügy , pénzügy már a deep state - é . Európa teljesen gyarmattá válik , saját élelmiszer termelés nélkül .
DeGar
2024. február 03. 18:08
Tóta azt álmodta, hogy ismét gügye TV sorozatokért kapja a milliókat, remélem, hogy mielőbb felébresztik.
Bendzsó Boy
2024. január 25. 10:34
Fenyeget ez az ötven kilós Tetű W, egy jobb horoggal a holdon találnád magadat te köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!