„Putyin brutalitásának már nincs határa!” – hangsúlyozta a német külügyminiszter

2024. március 30. 10:16

Annalena Baerbock zöld politikus szerint „a békét és az emberséget Európában csak a saját erőnkből nyerhetjük meg”.

2024. március 30. 10:16
Bundestag - Holocaust remembrance

Annalena Baerbock német külügyminiszter nem reménykedik az orosz-ukrán háború közelgő befejezésben – épp ellenkezőleg. „Putyin brutalitásának már nincs határa” – mondta a zöld politikus a Tagesspiegel szerint. A tárcavezető szerint az orosz elnök nem nyitott a racionális érvekre és az emberiesség értékeire. 

Tárgyalni pedig végképp nem akar” 

– mondta Baerbock, majd hangsúlyozta: „De Putyin embertelenítési kurzusa nem fog minket megfélemlíteni. Mert a békét és az emberséget Európában csak a saját erőnkből nyerhetjük meg”.

Az orosz elnök a 2022. februári invázió kezdete óta többször is próbára tette az európaiak összetartását 

– fejtette ki a külügyminiszter. „Putyin nemcsak a hadseregével vívja a háborúját. Hanem álhírekkel, manipulációval és célzott befolyásolással is – a cseh kormány nemrég történt leleplezése csak egy példa arra, hogy Oroszország hogyan akarja aláásni demokráciáinkat” – hangsúlyozta Baerbock. 

A cikkben megemlítik: a prágai kormány az „Európa Hangja” honlap üzemeltetőit felvette az Oroszország elleni szankciós listájára. A cseh külügyminisztérium szerint a honlap az Ukrajna elleni orosz befolyásolási akció része. 

 

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­­ö­g­ö­s­ ­­­l­á­­n­y­­o­k­ ­­­v­­á­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
2024. március 30. 22:18 Szerkesztve
Gyakorlatilag az első kettő világháború is NÉMETORSZÁG miatt robbant ki..... A szarajevói merénylet csak az első gyufalobbantása volt az eleve európai puskaporos hordó robbanásának.
nnjohn
2024. március 30. 22:17
Aminek nincs határa, az a TE HÜLYESÉGED, annak nincs határa, idióta ZÖLDHÜLYE BAERBOCK !!!
machet
2024. március 30. 19:38
Békét?Ez hülye mint a segg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!