Vérfagyasztó: Medvegyev megnevezte a három nyugati fővárost, amelyet Oroszország bombázni fog

2024. május 06. 18:52

A volt orosz elnök „gazembereknek” nevezte a nyugati politikusokat, Ukrajnát pedig „nem létező országnak”.

2024. május 06. 18:52

Nyitókép: Christian Kolbert / DPA / via AFP

Hétfőn nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el Vlagyimir Putyin, amelynek kapcsán Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke is megosztotta gondolatait. Az Index hétfői cikkében azt írja: Medvegyev a hadgyakorlatot egyes nyugati vezetők azon kijelentéseivel hozta összefüggésbe, amelyek szerint csapatokat kívánnak vezényelni Ukrajnába. 

A fellépést „a nyugati uralkodó osztály teljes degradációjának” nevezte.

A volt orosz elnök „gazembereknek” nevezte a nyugati politikusokat, Ukrajnát pedig „nem létező országnak”.

Az orosz tisztségviselő megígérte, hogy hazája

lebombázza a világ három leghatalmasabb országának fővárosát.

Kijelentette, hogy Oroszország nem fog atomfegyverrel csapást mérni Ukrajnára, az oroszok célpontjai ellenségeik fővárosai és kormányzati negyedei lesznek – a Capitol Hill (Washington), az Élysée-palota (Párizs) és a Downing street 10 (London) mentén.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­­z­i n­­i­­m­f­­o­­­m­á­­n­­­i­­á­k­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Krupp Skya
2024. május 13. 21:04
"Kovács Ubul 2024. május 06. 22:17 A "békepárti" fidesZmusZkák jellemzőj" Nem nem Kovács elvtárs ti vagytok a békepártiak. az ÁVH-nál, ti még atomháborúval is megvéditek a békét a körömletépésről és az egymás akasztásáról nem is beszélve ami a béke fontos eszköze.
2024. május 08. 17:30 Szerkesztve
Elég lenne az is a Nyugatnak, ha Putyin titokban felfegyverezné, támogatná a muszlim bevándorlókat. Azok Németországot egy hét alatt teljesen átvennék. A Nyugatnak valójában fogalma sincs arról, hogy mennyire sebezhetök. A háborús pusztitások hatásairól nem is beszélve, betenné a csutkót a Nyugatnak már a háborús zürzavar miatti szállítási, gazdasági kapcsolatok összeomlása is. Elképesztö, hogy a mai nyugati vezetök mennyire naivak, tudatlanok, inkompetensek. Nem valók semmire, pancserek.
Menhetten
2024. május 07. 20:12
Kicsi farok vagy te ehhez Medvegyev! Addig ők Ludast olvasnak!? Ha-ha-ha..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!